IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Други хобија
  Активни теми Активни теми RSS - Што ви е омилено хоби?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што ви е омилено хоби?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 15>
Автор
Порака
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 13:43
Crtanje,ucenje gitara..me opustaat
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2008 во 23:34
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2008 во 11:17
Аааа, и загор бил по цвеќето...Браво.
Ќе ми требаат расади.
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2008 во 11:28
.....КАЈ МЕНЕ РУЖИТЕ ЦВЕТААТ И ВО ЕСЕН(ИДИВИДИ -ФОТО)голема%20насмевка..А ЗА КАКТУСОТ ДА НЕ ЗБОРУВАМ...плазење 

Изменето од zagor - 05.Февруари.2008 во 11:29
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2008 во 11:28
sakas li od arpadzik ? газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2008 во 20:54
Може, ама ако е од Титовата градина. Колку лика смени денес?  збунетост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2008 во 20:54
Леле еве пак, а јас мислев со Тито моабетам
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2008 во 20:59
skoro isto газење%20од%20смеење ... a gledam i so onoj talibanecon ste nasle ubav muabet ... toj ce zborel za razvrat i nemoral ... bigamisti газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2008 во 21:03
ne mu veruvaj na djavolot ... samo te stava na iskusenie голема%20насмевка
Кон врв
super babicka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 348
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај super babicka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2008 во 20:00

odamna sobirav privezoci za klucevi i znacki/imam nekolku albumi no odamna ne sum gi otvorila/ se vo svoe vreme.sega kaj imam vreme za dugo hobi koga ve imam vas i kompjuterov pa veruvajte mnogu raboti mi ostanuvaat nesraboteni sreka sto nemam nikakvi problemi vo semejstvoto sto cela vecer ja pominuvam tuka i soprugot mi veli uzivkajsi jas sto treba   ke srabotam no za vozvrat e sportski ribolovec pa si pravi mesto za sebe za slobodno dvizenje i negovoto hobi-ribolovot /ribari budali

moeto hobi e vozenjeto  i sobiranje na pehari i medalji    gi imam poveke a deneska   uste za eden medal si ja  zgolemiv kolekcijata.ako bila uste nekoja ubavica od  nasiot forum deneska  na relito  pod mototo  RAZMISLI DALI SI BEZBEDEN  VOZAC  neka se javi normalno  ako toa i e hobi a se so cel da se ohrabrat  damite vo sto pogolem broj da ucestvuvaat  na vakvi manifestacii.

fotografijata e del od kampanjata i zatoa otvoriv tema vo forumot opsto/razno/ :POGOLEMA ODGOVORNOST I BEZBEDNOST VO SOOBRAKAJOT istata e pozajmena od kirilica druga nemam za koja im blagodaram

blagodaram na Perun sto mi pomogna da gi stavime moite milenicinja /mozebi mestoto na slikite ne im e tuka-a neznam da gi premestam kaj domasni milenicinja/ no bidejki i nivno "hobi" e da se vozat so mene - bilo kade-
da vi gi pretstavam:
zlatniot retriver ima 8 godini i se vika Lord
crnata pudlica ima 7 godini -taa e g-ca Boni
persijanerot ima 5 godini- toj e Toshko macorot
mnogu si gi sakam.

Изменето од super babicka - 25.Март.2008 во 13:24
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 12:51
ГОЛЕМО БРАВО!!!!!аплаузаплаузаплауз
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2008 во 18:53
mnogu sakam da crtam, ova e mojata posledna slikaзадоволство

Изменето од RUSHKA - 19.Март.2008 во 18:55
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2008 во 18:57

4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
CONTESSA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Декември.2007
Поени: 1620
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CONTESSA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2008 во 22:52
RUSHKA
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 15>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.