|
НАЈ ЈАК КОНЦЕРТ..... |
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Автор | |
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koncertot na Whitesnake u Skopje..nesto nezaboravno..takva energija na scenata i od publikata..extraaa
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мислам дека последниот концерт на тоше,... ми беше онака топ,...
а и кога бев на пинк,... кога дојде во скопје,... ништо посебно |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ја уствари немам отидено на концерт на некој странски бенд, па никој не доаѓа, а не ми се иде дури до белград или загреб или било каде
ипак ќе си останам на локални свирки со нашите локални бендови се додека не се реши некој да дојде тука |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас убаво си поминав на Пинк, не беше лошо, ама добро не беше ни нешто екстра Изменето од Monuska - 17.Март.2008 во 19:59 |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
u2 u sofija
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...od site dosega sho sum gi gleal...samo eden po mnogumina i po mene se dvoi od posledno vreme...toa e koncertot na IRON MAIDEN...vo Rio- Brazil(mada ima i ushte eden u Castle Donington-GBso rekordna posetenost)...toa e sho e posebno e energijata prisutna i feedbackot od publikata, posho na maiden tie sho idat gi znaat site pesni na pamet i gi pejat zaedno so grupata obichno...neshto jezivo...nepovtorlivo...a bogami i ispod 100000 publika nikad ne se...
http://www.youtube.com/watch?v=szt60RlgcL4 |
|
Tonchie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Поискрен од Мона Лиза Регистриран: 02.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 290 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ману Чао на лизгалиште 2002
Продиџи на саем 2004 мислам дека беше или 2005 Дубиоза Колектив 2007 на саем (Таксират 9) И накрвавиот на крај Бладхаунд Генг на Лизгалиште 2006 мислам дека беше, ЉОЉ повраќање, плукање, мочање, фрлање конфети, Паркети за предгрупа, Вивид за предгрупа, ТРИФУН КОСТОУСКИ ИС ПЕДЕ’Р |
|
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
|
|
bellA KAULITZ
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група Регистриран: 10.Мај.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti zivees u germanija mene na tokiohotel |
|
FREIHEIT89
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas bi idel po ovoj redosled
1.BEASTIE BOYS.....Budapest 95` 2.PINK FLOYD.......MUNCHEN 98` 3.THE ROLING STONES..Budapest..96` 4.CHEMICAL BROTHERS...Vienna 01` 5.SONIC YOUTH..PEPSI SZIGET FESTIVAL...Budapest 95 6.IGGY POP.....PEPSI SZIGET FESTIVAL...Budapest 95 |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Roger Waters (bez Pink Floyd za zal)
Depeshe Mode
Seal
Leny Kravitz
|
|
macaparket
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Daaaaaaaaaa.Za mene isto taka eden od najdobirite se mozda ne bese koncert nastapot na Parketi na plostad i vcerasnior nastap na Zdravko Colic.Poise publika nemalo nikad na plostad.Za Sugarbabes da ne komentiram,kasnea i plostadot malku se isprazni ama bese ok. |
|
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT |
|
Tanjuska
Сениор Регистриран: 18.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 120 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tose na stadion site koncerti Energija ,Ljubov, Euforija
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И пак Lenny Kravitz, по втор пат...
Многу е подобар во живо... Публиката се откачи... Лудак... Бидејќи концертите се на плоштад, слегна меѓу луѓето, влезе во една куќа, им се качи на луѓето на тераса и пееше со нив...
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I pak Whitesnake vo Skopje po vtor pat..ludnica bese..a moze i Kiril Dzajkovski na Exit..zakon
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |