|
Индивидуи на изминатите 2 милениуми |
Внеси реплика | страница <1 135136137138139 217> |
Автор | |
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Wellcome,back...i tuka(ima i na drugo mesto)...predatoru
Изменето од mamma - 17.Март.2008 во 01:12 |
|
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PRVIOT BAKNEZ
e prviot baknez e baknez na koj sekoj bi sakal da se sekjava do kraj na zivotot no voglavnom ne e taka i toj po difilt ispagja tapa no sekoj se sekjava na toj vistinski prv baknez taka narecen 90% + 10% baknez toj e vistinski sto e totalka neizvesen se do samiot finish decko i devojka sedat na klupa i se gledat vo ocite, masko e vo princip tapa so custvata i pojma nema za toa so go gledat site so proagjat pokraj klupata deka taa izcekuva baknez- no nekako e svesen deka mora neso da napravi i se resava na cekor negov cekor e kukavicki i resil da ide samo 90% od patot potreben da gi dopre nejzinite usni od kukaviclak i ide i zastanuva toj vsusnost ne e svesen deka go napravil najdobroto so moze da se napravi za prviot vistinski baknez devojkata zatvara oci i gi pravi ostanatite 10% i se slucuva PRV VISTINSKI BAKNEZ toj kje go pamtat cel zivot |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
*Да не бил Riemann не знам дали денес ќе знаевме толку многу за Albert Einstein.
...ДОБАР ПОСТ,УШТЕ ПОДОБАР КОМЕНТАР!..ВО ЕДНА ПРИЛИКА НА ФОРУМОВ НАПИШАВ ДЕКА НИШТО НЕ Е ВЕЧНО, И ДЕКА ЕДЕН ДЕН ЌЕ СЕ ПОБИЈАТ ИЛИ НАДОПОЛНАТ ТЕОРИИТЕ МНОГУ НАУЧНИЦИ ОД КАЛИБАРОТ НА НИКОЛА ТЕСЛА И АЛБЕРТ АЈНШТАЈН!ПРИМЕР ЗА ТОА Е ПОСТОЕЊЕТО НА УШТЕ ДВЕ СОСТОЈБИ НА МАТЕРИЈАТА,ОД ДОСЕГА ПОЗНАТИТЕ ТРИ...!,ОТКРИВАЊЕ НА НОВИ И ПОТВРДУВАЊЕ НА СТАРИ ПЛАНЕТИ И НЕБЕСКИ ТЕЛА ВО УНИВЕРЗУМОТ..И МНОГУ ДРУГИ!!! |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
mikus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zagi daj neso potaka za relax ovo za so nebesni tela mi smuti pamet a sega ne kje moza da spiju
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЕВЕ ВАКА,САМО ЗА ТЕБЕ!!! ЈАС ТЕБЕ БИ ТЕ СТАВИЛ ВО ОВА ДРУШТВО ИАКО Anakin МОЖЕ ЌЕ МИ ЗАБЕЛЕЖИ НА ТОА!!! mikus...НИ СУМ ЧУЛ ЗА ТЕБЕ ,НИ СУМ ПРОЧИТАЛ ДОСЕГА,НИТИ ТЕ ЗНАМ КОЈ СИ,АМА ШТОМ СИ ОВДЕ,МОРА ДА СИ НЕКОЈ ГОЛЕМ!!!МОРА ДА СИ ИЛИ ГЕНИЕ ИЛИ КАКО БЕШЕ ОНА..MARTI MISTERIJA,ИМАШ 50046.ПОСТА ЧОВЕЧЕ,ЦЕЛ ДЕН ПИШУВАШ А БРОЈКАТА НЕ ТИ СЕ МЕНУВА.. !!!ОВА НИ НА ARHIMED И PITAGORAНЕМА ДА ИМ Е ЈАСНО ,А КАМОЛИ МЕНЕ... Изменето од zagor - 17.Март.2008 во 02:01 |
|
|
|
mikus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tocno e ZAGI- toj dzedaj bil temporaly dodeka neizlezam od crnata dupka
vise nema nazad YAHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO |
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..СТВАРНО ТИ ПРУЖАМ РАКА..!ЈАС УШТЕ МОЈАТА ПОРАКА ШТО ЈА НАПИШАВ НЕ ЈА ВИДОВ НА ТЕМАВА,ТИ СИ УСПЕАЛ ДА МИ РЕПЛИЦИРАШ!!!ЕЕЕЕЕ,ZAGORE,ШТО ТИ ЗНАЧИ ДОБАР NET ...ТЕХНИКА...
|
|
|
|
mikus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
k*rafte tehnik
no zatoa pisuval toj be replikantov smotan |
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЕТЕ ТАКА,МРДНА БРОЈАЧОТ!!!
|
|
|
|
mikus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe pitagoro
kako nesfakjas dodeka pisuvam Eleni mi gi brise postovite na PALENJETO abe ne e tekoja grejt misterija Изменето од mikus - 17.Март.2008 во 02:11 |
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ВО ИСТАТА ТЕМА СЕГА МЕНЕ ЌЕ МИ СНЕМА ПО 10...
|
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZAGOR !
|
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro utro individui
|
|
kuliraj
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DOBRO UTRO,..NA SITE...INDIVIDUI,POSEBNO NA SITE SHTO KE SE POJAVUVAT TUKA....ODAM DA SE INSPIRIRAM MALKU,...KE VIDITE VIE POSLE........
|
|
Внеси реплика | страница <1 135136137138139 217> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |