IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Уметност , култура и традиција
  Активни теми Активни теми RSS - Индивидуи на изминатите 2 милениуми
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Индивидуи на изминатите 2 милениуми

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 135136137138139 217>
Автор
Порака
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 00:56
Wellcome,back...i tuka(ima i na drugo mesto)...predatoruголемо%20гушкање

Изменето од mamma - 17.Март.2008 во 01:12

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
mikus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2005
Поени: 49802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 01:12
PRVIOT BAKNEZ

e prviot baknez e baknez na koj sekoj bi sakal da se sekjava do kraj na zivotot no voglavnom ne e taka i toj po difilt ispagja tapa

no sekoj se sekjava na toj  vistinski prv baknez taka narecen 90% + 10% baknez

toj e vistinski  sto e totalka neizvesen se do samiot finish

decko i devojka sedat na klupa i se gledat vo ocite, masko e vo princip tapa so custvata i pojma nema za toa so go gledat site so proagjat pokraj klupata deka taa
izcekuva baknez- no nekako e svesen deka mora neso da napravi i se resava na cekor

negov cekor e kukavicki i resil da ide samo 90% od patot potreben da gi dopre nejzinite usni od kukaviclak
i ide i zastanuva
toj vsusnost ne e svesen deka go napravil najdobroto so moze da se napravi za prviot vistinski baknez
devojkata zatvara oci i gi pravi ostanatite 10% i se slucuva
PRV VISTINSKI BAKNEZ

toj kje go pamtat cel zivot

Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 01:37
*Да не бил Riemann не знам дали денес ќе знаевме толку многу за Albert Einstein.

...ДОБАР ПОСТ,УШТЕ ПОДОБАР КОМЕНТАР!..ВО ЕДНА ПРИЛИКА НА ФОРУМОВ НАПИШАВ ДЕКА НИШТО НЕ Е ВЕЧНО, И ДЕКА ЕДЕН ДЕН ЌЕ СЕ ПОБИЈАТ ИЛИ НАДОПОЛНАТ ТЕОРИИТЕ МНОГУ НАУЧНИЦИ ОД КАЛИБАРОТ НА НИКОЛА ТЕСЛА И АЛБЕРТ АЈНШТАЈН!ПРИМЕР ЗА ТОА Е ПОСТОЕЊЕТО НА УШТЕ ДВЕ СОСТОЈБИ НА МАТЕРИЈАТА,ОД ДОСЕГА ПОЗНАТИТЕ ТРИ...!,ОТКРИВАЊЕ НА НОВИ И ПОТВРДУВАЊЕ НА СТАРИ ПЛАНЕТИ И НЕБЕСКИ ТЕЛА ВО УНИВЕРЗУМОТ..И МНОГУ ДРУГИ!!!
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 01:43
zagi daj neso potaka za relax ovo za so nebesni tela mi smuti pamet a sega ne kje moza da spiju
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 01:58
Originally posted by mikus mikus напиша:

zagi daj neso potaka za relax ovo za so nebesni tela mi smuti pamet a sega ne kje moza da spiju

ЕВЕ ВАКА,САМО ЗА ТЕБЕ!!!
ЈАС ТЕБЕ БИ ТЕ СТАВИЛ ВО ОВА ДРУШТВО ИАКО Anakin МОЖЕ ЌЕ МИ ЗАБЕЛЕЖИ НА ТОА!!!

mikus...НИ СУМ ЧУЛ ЗА ТЕБЕ ,НИ СУМ ПРОЧИТАЛ ДОСЕГА,НИТИ ТЕ ЗНАМ КОЈ СИ,АМА ШТОМ СИ ОВДЕ,МОРА ДА СИ НЕКОЈ ГОЛЕМ!!!МОРА ДА СИ ИЛИ ГЕНИЕ ИЛИ КАКО БЕШЕ ОНА..MARTI MISTERIJA,ИМАШ 50046.ПОСТА ЧОВЕЧЕ,ЦЕЛ ДЕН ПИШУВАШ А БРОЈКАТА НЕ ТИ СЕ МЕНУВА.. !!!ОВА НИ НА ARHIMED И PITAGORAНЕМА ДА ИМ Е ЈАСНО ,А КАМОЛИ МЕНЕ...

Изменето од zagor - 17.Март.2008 во 02:01
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 02:01
Tocno e ZAGI- toj dzedaj bil temporaly dodeka neizlezam od crnata dupka
vise nema nazad
YAHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 02:05
..СТВАРНО ТИ ПРУЖАМ РАКА..!ЈАС УШТЕ МОЈАТА ПОРАКА ШТО ЈА НАПИШАВ НЕ ЈА ВИДОВ НА ТЕМАВА,ТИ СИ УСПЕАЛ ДА МИ РЕПЛИЦИРАШ!!!ЕЕЕЕЕ,ZAGORE,ШТО ТИ ЗНАЧИ ДОБАР NET ...ТЕХНИКА...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 02:07
k*rafte tehnik
no zatoa pisuval toj be replikantov smotan
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 02:09
ЕТЕ ТАКА,МРДНА БРОЈАЧОТ!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 02:10
abe pitagoro
kako nesfakjas
dodeka pisuvam
Eleni mi gi brise postovite na PALENJETO
abe ne e tekoja grejt misterija

Изменето од mikus - 17.Март.2008 во 02:11
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 02:19
ВО ИСТАТА ТЕМА СЕГА МЕНЕ ЌЕ МИ СНЕМА ПО 10...
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 09:26
 ZAGOR !
Кон врв
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 10:32
Dobro utro individui среќаголемо%20гушкање
kuliraj
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 10:51
DOBRO UTRO,..NA SITE...INDIVIDUI,POSEBNO NA SITE SHTO KE SE POJAVUVAT TUKA....ODAM DA SE INSPIRIRAM MALKU,...KE VIDITE VIE POSLE....намигнувањенамигнување....големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 135136137138139 217>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,273 секунди.