![]() |
|
Што може да ве направи да бидете посреќни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 52> |
Автор | ||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Супер! ![]() ![]() Изменето од james dean - 08.Февруари.2010 во 13:17 |
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Imav...prekrasno popladne....nishto poveke
od toa ne mi treba da sum posrekjna ![]() ![]() |
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
MI TEKNA!!!
SOMETHING STUPID, MOZE???
ROBBIE WILLIAMS & NICOLE KIDMAN
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
Мојт ! ![]() Изменето од james dean - 08.Февруари.2010 во 13:15 |
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
ama jas ke bidam robi,
![]() ako kandisuvas ti da bides nikol, praime rabota
|
||
|
||
![]() |
||
|
Како ќе кажеш! ![]() ![]() ![]() P.S. А после може да продолжиме со KIDS - Robbie Williams + Kylie Minogue, а? Изменето од james dean - 08.Февруари.2010 во 13:14 |
||
![]() |
||
|
yesss... a WILD ROSES so NICK CAVE???
jas sum KYLIE, jas sum KYLIE....
|
||
|
||
![]() |
||
|
Мозе, мозе! (што би рекол гркот од тетовирање ![]() Ама за крај ја чуваме CANDY од Iggy Pop и Kate Pierson од B-52's (една од најдобрите певачици)! Изменето од james dean - 08.Февруари.2010 во 13:14 |
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
што е среќата ако немаш со кого да ја споделиш...сакам да давам од мојата среќа, но и да си ги полнам акумулаторите со дел од туѓата среќа...
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
|
Srekna mozat da me napravat i mnogu mali nesta..srekna me pravi toa koga i drugite okolu mene gi gledam srekni i nasmevnati,koga imam dovolno ljubov i razbiranje od moite drugari semejstvo..itn
![]() |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
...vo momentot najmnogu ke me napravi srekna edna vakva mok...Sezame iscisti, izmij go spanakot....jas samo da go zgotvam...
|
||
![]() |
||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
|
NAJSREKNA BI BILA KERKA MI DA OSLABI,A SREKNA MOZE DA ME NAPRAVAT I MNOGU MALI NESTA.
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
да ми се опрај МСН-от
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
|
факт е дека без материјални работи нема среќа, без пари денес не си среќен сигурно....но ................среќата не е во парите..тогаш баш би било лесно да се биде среќен нели.ќе си имаш голема куќа,кола,многу убава облека, но во ништо од тоа нема душа тоа се само бетон,метал,хартија,ткаенина и сл.....мене најсреќна ме прави љубовта ![]() ![]() ![]() |
||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 52> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |