|
Самоубиство |
Внеси реплика | страница <1 2425262728 84> |
Автор | ||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nema da rece taka...
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mislam deka za da se samoubie nekogo golema pricina e frustracijata i
razocaruvanjeto i vo sebe i vo drugite.......koga sfakas deka ne mozes
tuka poveke i deka veke nisto ne te pravi sreken,togas pomisluvas na
nekoj sopstven i zasluzen mir tamu nekade.....
------------------------------------------------------------------------------------------------ ...Eeeee aj sega...ako napraveshe edna takva glupost pred nekolku sekundi...so kogo jas i majstorce sega ke si pravevme muabet...mene ke mi nedostasuvashe ova...ovie momenti...nemam kredit na mobilniot...rucek vreme...mazot mi gleda fudbal...edniot sin uci za ispit...drugiot spie oti sabajle se vrati od zurka...da ne beshe ti ...otidov jas jabana...Znaci sekoj nekomu treba...vo moment koga misli deka nikomu ne treba... Изменето од mamamd - 16.Март.2008 во 15:36 |
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Prifateno...i vetuvam poveke nema da pishuvam na ovaa tema...inace ne mi beshe namerata da se zezam...naprotiv sakav da se raspolozi...da ne misli deka e sama..sekogash ima nekoj so koj moze da razgovara...
|
||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ok e mamamd.......znam deka e taka
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
КАЈ БЕШЕ ПОСТИРАНО УПАТСТВОТО ЗА САМОУБИСТВО...САКАМ ДА ГО РАЗГЛЕДАМ И ПРОУЧАМ???.
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Маки, мојот пост се надоврзува на постот на Топ Секси, и е во рамките на темата „Самоубиство“. кој разбрал разбрал, кој не нака прочита пак... ова е за Топ Секси, да нема недоразбирање... |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
arsin
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nemam vreme sega da mislam na taja tema.Se prijaviv vo kamp za obuka za camoubistvo
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
camoubistvo......kakvo e to
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Поопасно од телесното, физичко самоубиство е духовното самоубиство. Најстаршно е кога ќе умре човекот ВО телото а не самото тело.
Говорам на умирањето на душата предизвикана од незадоволство, фрустрација, чувство на неприфатеност, отфрленост, неприпаѓање никаде.... Убивање во поим-а нема излез. |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
poznato mi e ova od nekade.....hmmmmmm |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Garant me znae od negde
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..ЕВЕ И ПРИРАЧНИ СРЕДСТВА!!!НЕ Е ФЕР НЕКОЈ ДРУГ НИ КРИВ НИ ДОЛЖЕН ДА ОДГОВАРА ЗА НЕКОЈА...АЈ ИНДИВИДУА!
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Внеси реплика | страница <1 2425262728 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |