IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Најпопуларни стилисти за коса -фризери
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Најпопуларни стилисти за коса -фризери

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 4>
Автор
Порака Обратен редослед
FeaR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
False Evidence Appearing Real

Регистриран: 15.Септември.2009
Статус: Офлајн
Поени: 5307
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FeaR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Најпопуларни стилисти за коса -фризери
    Испратена: 11.Јуни.2012 во 20:35
Igor Govorko да koj bil na sreduvanje kaj nego znae kolku vredi намигнување
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2011 во 19:46
Јас мојата фризерка не ја менувам за ништо на светот
Ко Господ ми е, никој друг несмее да ме чепка за коса...
од мала одам кај неа и никогаш не сум рекла вака шишај така шишај...
секое шишање сум со нов фриз и сум си ептен задоволна...

Изменето од sanja-a - 13.Февруари.2011 во 19:48
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
cookie Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 02.Февруари.2010
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cookie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2010 во 23:31
Originally posted by mimicria mimicria напиша:

Originally posted by cookie cookie напиша:

Ве молам кажете ми некој добар фризер во охрид, ама стварно да е добар плс

saso.... salonot mu e karsi maxi d (barem mu bese)... ko ti znaci nesto.. na site ohridski festivali toj gi frizira pejackiteсреќа

Фала ти многу ми го препорачаа и други ама не бев сигурна мене за фарбање ми треба се надевам ке ме погоди земал поскапо ама...
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2010 во 12:31
Јас одам во Сикрет
500 денари беше, ама одамна немам отидено па врска немам колку е сега. Инаку убаво шишаатсреќа

Изменето од ФорумскаБаба - 21.Јуни.2010 во 16:25
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јуни.2010 во 21:32
350 денари шишање кај фризерка у маало.
400 за фризура (океј, зависи каква ипак )
Супер, задоволна сум ептен.
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
mimicria Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
magnet za defekti

Регистриран: 27.Ноември.2008
Поени: 3444
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimicria Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јуни.2010 во 11:27
Originally posted by cookie cookie напиша:

saso.... salonot mu e karsi maxi d (barem mu bese)... ko ti znaci nesto.. na site ohridski festivali toj gi frizira pejackiteсреќа
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
Кон врв
cookie Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 02.Февруари.2010
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cookie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2010 во 23:43
Кон врв
milika-sk Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 09.Октомври.2008
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај milika-sk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2009 во 12:56
Ve molam predlozete mi nekoe frizersko studio kade pravat dobra / kvalitetna nadgradba na kosa ... I dali nekoj ja pravel istata.... Prednosti mani?!? ...dali znae nekoj...Ve molam sovet
Кон врв
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2009 во 10:18
Косата ми е многу важна, и сакам да платам за добра фризура и за квалитетно шатирање ( бидејќи не сум се фарбала цела).
Сакам да се чувствувам убаво и сигурно кога се фризирам...на фризер одам 2-3 пати годишно за фризура и шатирање ( немам потреба од повеќе бидејќи внимателно бирам бои кои ја задржуваат природната нијанса и косата е биде убава и по 2-3 месеци), а и ја негувам косата со маски и ампули. За едноставно потшишување од еден цм одам кај фризерката од маало за 250 ден.
Инаку, мојот салон е ВОГ.

Изменето од Kali - 04.Јануари.2009 во 10:18
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2008 во 17:55
a 1500 samo za sisanje i feniranje mislam deka e premnogu za nas standart, moze nekogas da si dozvolis ama ako ima potreba pocesto da se sisa kosata togas tolku e mnogu a dodadi i prameni ampula preliv i kompletna usluga????treba 50evra da si rasitnis i da trgas.ami kaj e sminka,salonka,garderoba,eeeeeeeeeee ako sakas da so extra KOLKU LI TI TREBAAT?
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2008 во 17:49
misicasti komentarov ti e ludilo
Кон врв
Мишичасти Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 01.Јуни.2008
Поени: 75
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Мишичасти Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јуни.2008 во 01:27
Другар ми Јозо...Брицо-триножицо- Мр. Хилтмен... пошо имат три нозе.. жени навалете.... 30 бона у панталона..
Иначе бербер Јозо--упсс стилист(по скопски) ме средвит ко умпрофорец еднуш месецот за 100 денари. Со то добивам 2 кафиња турски- џиџит благи и 4 сати чашитлама муабет.. после тој третман знам кој на кого му дал со аванта, која со кого се издупила, фордон колку евра е и кој со кого ги трампале колите или становите...
Е ова е бербер... а тие скопските...лол
Иначе стилистичкото студио се наоѓа во Крст-Џамија Охрид сити- мојте да најте по пат по бокли сокак се- од ганџа, к*рви, ЛСД, кока, коли крадени и трактори фергусон- дури стигните до студиово...лол
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2008 во 23:30
...АНЃЕЛКОСКИ!!!
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2008 во 23:18
Јас не реков дека сум дала 1500 за шишање...дадов 1500 за фризурата за свадба.
Инаку, долгомесечната потрага по фризерка со која ќе најдам заеднички муабет конечно успешно ја завршив.
Замислете,цело време лутав навака-натака,а одговорот ми бил пред нос-т.е. салонот пред зграда.Комплетниот третман за шишање-само 350 денари,а задоволството бесплатно.
Лично,јас не сум слушнала сеуште некој да наплаќа 1500 за шишање,максималната цена што јас ја знам е 800 денари.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 4>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.