|
Најпопуларни стилисти за коса -фризери |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | ||
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 11.Јуни.2012 во 20:35 |
|
Igor Govorko koj bil na sreduvanje kaj nego znae kolku vredi
|
||
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас мојата фризерка не ја менувам за ништо на светот
Ко Господ ми е, никој друг несмее да ме чепка за коса... од мала одам кај неа и никогаш не сум рекла вака шишај така шишај... секое шишање сум со нов фриз и сум си ептен задоволна... Изменето од sanja-a - 13.Февруари.2011 во 19:48 |
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
cookie
Нов член Регистриран: 02.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Фала ти многу ми го препорачаа и други ама не бев сигурна мене за фарбање ми треба се надевам ке ме погоди земал поскапо ама... |
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас одам во Сикрет
500 денари беше, ама одамна немам отидено па врска немам колку е сега. Инаку убаво шишаат Изменето од ФорумскаБаба - 21.Јуни.2010 во 16:25 |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
350 денари шишање кај фризерка у маало.
400 за фризура (океј, зависи каква ипак ) Супер, задоволна сум ептен. |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
saso.... salonot mu e karsi maxi d (barem mu bese)... ko ti znaci nesto.. na site ohridski festivali toj gi frizira pejackite
|
||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
||
cookie
Нов член Регистриран: 02.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ве молам кажете ми некој добар фризер во охрид, ама стварно да е добар плс
|
||
milika-sk
Нов член Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ve molam predlozete mi nekoe frizersko studio kade pravat dobra / kvalitetna nadgradba na kosa ... I dali nekoj ja pravel istata.... Prednosti mani?!? ...dali znae nekoj...Ve molam sovet
|
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Косата ми е многу важна, и сакам да платам за добра фризура и за квалитетно шатирање ( бидејќи не сум се фарбала цела).
Сакам да се чувствувам убаво и сигурно кога се фризирам...на фризер одам 2-3 пати годишно за фризура и шатирање ( немам потреба од повеќе бидејќи внимателно бирам бои кои ја задржуваат природната нијанса и косата е биде убава и по 2-3 месеци), а и ја негувам косата со маски и ампули. За едноставно потшишување од еден цм одам кај фризерката од маало за 250 ден. Инаку, мојот салон е ВОГ. Изменето од Kali - 04.Јануари.2009 во 10:18 |
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a 1500 samo za sisanje i feniranje mislam deka e premnogu za nas standart, moze nekogas da si dozvolis ama ako ima potreba pocesto da se sisa kosata togas tolku e mnogu a dodadi i prameni ampula preliv i kompletna usluga????treba 50evra da si rasitnis i da trgas.ami kaj e sminka,salonka,garderoba,eeeeeeeeeee ako sakas da so extra KOLKU LI TI TREBAAT?
|
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
misicasti komentarov ti e ludilo
|
||
Мишичасти
Група Регистриран: 01.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 75 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Другар ми Јозо...Брицо-триножицо- Мр. Хилтмен... пошо имат три нозе.. жени навалете.... 30 бона у панталона..
Иначе бербер Јозо--упсс стилист(по скопски) ме средвит ко умпрофорец еднуш месецот за 100 денари. Со то добивам 2 кафиња турски- џиџит благи и 4 сати чашитлама муабет.. после тој третман знам кој на кого му дал со аванта, која со кого се издупила, фордон колку евра е и кој со кого ги трампале колите или становите... Е ова е бербер... а тие скопските...лол Иначе стилистичкото студио се наоѓа во Крст-Џамија Охрид сити- мојте да најте по пат по бокли сокак се- од ганџа, к*рви, ЛСД, кока, коли крадени и трактори фергусон- дури стигните до студиово...лол |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...АНЃЕЛКОСКИ!!!
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас не реков дека сум дала 1500 за шишање...дадов 1500 за фризурата за свадба.
Инаку, долгомесечната потрага по фризерка со која ќе најдам заеднички муабет конечно успешно ја завршив. Замислете,цело време лутав навака-натака,а одговорот ми бил пред нос-т.е. салонот пред зграда.Комплетниот третман за шишање-само 350 денари,а задоволството бесплатно. Лично,јас не сум слушнала сеуште некој да наплаќа 1500 за шишање,максималната цена што јас ја знам е 800 денари. |
||
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |