|
Kолку пати сте биле на концерт на класична музика? |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | |
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 18.Февруари.2014 во 15:40 |
Ич пати.
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е може и така да се каже. |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ааааа , значи кој има проблем со несоница , лекот е концерт на класична музика
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Немам такво, сум гледала луѓе како р'чат во концертна па и во кино сала. |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лично искуство ? |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако викнеш некој што му е досадно (колку само за друштво), може и да ти зар'чи на сред концерт. Во тој случај поарно сам. |
|
Crna Arapina
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2013 Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оти немам со кого да одам ,сам сто посто не би одел
|
|
Train hard,Fight easy !
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Егидиииии, оти бе така вие двајцата Јас уживам и одам секогаш кога имам можност и има нешто интересно. За тие саат-два па и три можам тотално да се исклучам и да се изгубам од овој свет. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
0
|
|
Crna Arapina
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2013 Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ниеднаш ,а би идел незнам зашто
|
|
Train hard,Fight easy !
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
3-4 пати
Повеќе не верувам.
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
obozavam operi
toj grof monterone grof od montova gilda sparafucile abe od koja toa opera bese??? ejjjjjjj? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ich
Изменето од bijonse1 - 27.Септември.2009 во 23:46 |
|
GoXI
Сениор Регистриран: 01.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 105 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikogas ne sum bil a se poveke posakuvam da odam samo sakam da mi kazete nekoj ubav naslov da ne se istrcam samo a da ne mi bide ubavo. Inaku ziveam vo pomal grad kade sto ne se izveduvaat vakvi dela pa ke moram da patuvam.
|
|
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |