|
Изборот на албанците |
Внеси реплика | страница 123 8> |
Автор | |||
AK47
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2007 Локација: Albania Статус: Офлајн Поени: 286 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 26.Октомври.2007 во 17:18 |
||
da be bez potreba, neli ste vie tie koi sto sakate da ne ubiete, da ne iscistite, sto se palite sega |
|||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sto da pravis koga ziveeme so niv i ni ubivaat bespotrebno nasi lugje ... |
|||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a be pregolemo znacenje im davate na albancite, mnogu temi se otvoreni za niv ...
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
*Автохтон народ и тоа на туѓа територија?!! *Тие работат на ширење на ЏИХАТОТ, за нив тоа е автохтонос. *Се друго е чиста лага. |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
Averoes
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 299 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
NE POSTOJAT LUDI LUGE, TUKU SAMO TAKVI, KOI NE SE VO POTPOLNOST SFATENI OD OSTANATITE !
|
|||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
никој не те обвинува ако нема причина...овој коментар ти е само на место....значи знаеш дека одиш со глава низ ѕид и сега да не си ја дупна бре главата од толку напинање |
|||
|||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Екстра не се ни повторувај бидејки знаеш дека во Македонија сте биле и ке бидете дојденци
|
|||
Averoes
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ja veke odgovoriv na vasite obvinuvanja , taka da nema potreba da se povtoruvame.
|
|||
NE POSTOJAT LUDI LUGE, TUKU SAMO TAKVI, KOI NE SE VO POTPOLNOST SFATENI OD OSTANATITE !
|
|||
Averoes
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
"Vie ne mozete da sfatite deka Albanskiot narod na ovie prostori e avtokton narod ,narod koi so vekovi e prisuten na ovie prostori i kako takov nema da dozvoli da bie "kiradzija vo svoj dom".Vi blagodaram" "KIRADZIJA VO SVOJ DOM" - Da tocno e taka, MEGUTOA TEBE NIKOJ NE TI GO ZEMA DOMOT, TOJ SI E TVOJ (pak dokolku plakas godisni tarifi na drzavata, ako ne pak moze da ti go zemat i toj, i NE SAMO TEBE TUKU I NA SITE, vklucuvajki gi i Makedoncite) - a da ne zboruvame za drzavata, NEMATE SHANSI SHCIP!!!!! TOA E PROBLEMOT SO VAS SHCIPITE - POJMA NEMATE OD ZAKON I NE POCITUVATE ZAKONI!!! Kaj sto ke pluknete mislite deka "treba da e vase" a da ne zboruvame ako se izmocate - togas ke barate "avtoktonstvo"!! Zatoa vo vasata Albanija nemate uste nikakov zakon i red - iako veke so DECENII nemalo nikva vojna, necie osvojuvanje ili porobuvanje!!! Pa vie sami neznaete da si ja vodite SVOJATA DRZAVA - a na drugi mesta "PETLI" I BIZNISMENI SE KAZUVATE. |
|||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ti uste ne mozes da razberes deka vo edna drzava ima eden narod...ne znam sto ti znaci toa albanski narod - zvusic mnogu smesno...koja avtohtonija baras bre...i koj vi pravi problem ovde samo ne znam - ALIJA ili MENDUH pa vie gi glasate za da vlezat vo parlament ne jas...pa nekoj ke go naluetl ALIJA i STO bre...misle deka nekoj se plasi od vasite planinari - teroristi.....ama tolku vi e mozoceto i povtorno na izbori ke gi dobiete istte ezultati...znaci problemot e vo vas - siptarite(i ne se vregjajte mnogu zasto samo vie sto ste vo RM ke vlezete vo NATO so zname site ostanati Iliri na Balkanot krvavo ja dobija svojata sloboda... |
|||
|||
Baron
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 14.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 92 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Na balkanot ostanaa za resavanje slednite problemi: 1.Status na Kosovo
2.Status na srbite od Kosovo i od Hrvatska i Bosna
3.Status na hrvatite od Bosna
4.Pretenziite na Albanija kon srpski, crnogorski, makedonski i grcki teritorii
5.Problemot za obsedinuvanje na Makedonija
6.Grckata politika na status kvo, za da ja legalizira okupacijata na polovinata od Makedonija, koja ilegalno ja drzi veke, komaj, 100 godini
7.Bugarskata politika kon Makedonija koja e uste po agresivna i po otvorena
8.Bugarskite pretenzii kon grckiot okupacionen sektor vo Juzna Trakija (I Trakija, kako i Makedonija bese podelena so istiot dogovor megju Bugarija, Turcija i Grcija).
9.Bugarskite pretenzii kon Makedonija, Srbija, Grcija i Rumunija
10.Turskite pretenzii kon ostrovite koj sega seuste Grcija gi drzi vo ilegalna okupacija.
11.Problemot na Kipar
Ima i mnogu drugi, pomali...
SAMO NAIVEN COVEK MOZE DA VERUVA DEKA OVA SETO KE POMINE BEZ GOLEMA REGIONALNA ILI SVETSKA VOJNA, VO KOJA KE IMA JASNO IZRAZEN POBEDNIK I JASNO IZRAZEN GUBITNIK.
SE DODEKA NE SE RESAT OVIE PROBLEMI, OPASNOSTA KE VISI VO VOZDUH, RABOTITE KE SI OSTANAT NEDEFINIRANI I PODLOZNI NA RAZNI INTERPRETACII OD RAZNI DRZAVI (ZAVOSNO OD TOA, NA KOGO KAKO MU ODGOVARA).
VO TAKVA KLIMA, NEMA INVESTICII, NEMA NAPREDOK..SAMO SIROMASTIJA I ZAKANI...ZASEKOGAS!
Изменето од Baron - 18.Октомври.2007 во 00:17 |
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zoshto li do 1966 Rankovikj ne gi suredi izbrkame!!!!....Toj toa ne go napravi 2001 i nas politi;arite ni ja unishtija vojnata i mozjebi shiptarite so pravo zborat deka sme se isplashile, no ako bog da, nema politicharite da ja vodat vojnata.............
|
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
Baron
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 14.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 92 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
NE SE SEKIRAJTE NARODE.
CASOT NA VISTINATA, I DENOT KOGA I SIPTARITE KE PROGLEDAAT E BLIZU!
AMERIKA KE IM JA SKROI KAPATA, PA KE SE CUDAT KAKO I SO KOJA RAKA DA JA SMETNAT.
NE E MNOGU DALEKU, USTE PRED DA SE ZAPROLETI.
AJ PA PAK KE ZBORIME...
|
|||
Внеси реплика | страница 123 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |