![]() |
|
Сител тв |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 15> |
Автор | |||
chargerburnout ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2015 Статус: Офлајн Поени: 211 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 23.Март.2016 во 15:49 |
||
ups! pa ne mislev na toa taka de, uste e maloletna sepak. mislev koga ke porasne ke bide ubava, ama jas togas ke bidam star, zatoa jas ke se pridrzam do staricite hehe. |
|||
![]() |
|||
outlook123 ![]() Сениор ![]() ![]() Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
едно е - не се две
|
|||
![]() |
|||
outlook123 ![]() Сениор ![]() ![]() Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
||
taman se! be dusho!
![]() |
|||
едно е - не се две
|
|||
![]() |
|||
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
||
E mn malku se dve
![]() |
|||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|||
![]() |
|||
||
do dve liri!
![]() https://www.youtube.com/watch?v=whUGplzuEwQ Изменето од outlook123 - 16.Март.2016 во 22:33 |
|||
едно е - не се две
|
|||
![]() |
|||
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
||
Ejj alooo zasrami se! Od vakvi mi se prevrtuva vo stomak ![]() Utre koga kje dadat vakvi komplimenti za kerka ti se nadevam ke bidesh "GORD"! Devojchevo mi e poraneshno komshivche, pee preubavo! Se nadevam deka nema da ja otkachat samo zatoa shto e od MK..(iako nemam vreme da gi gledam pa ne znam do kaj se ![]() Изменето од evangeline - 16.Март.2016 во 22:27 |
|||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|||
![]() |
|||
chargerburnout ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2015 Статус: Офлајн Поени: 211 |
||
premnogu e bujna i toa suknjata me u prekratka i premnogu sexy za 14 godini, steta sto nema 18 godini.... |
|||
![]() |
|||
||
едно е - не се две
|
|||
![]() |
|||
||
dali nekomu mu zdosadile tie srpskite realni soua sto barat talenti i turskite serii?
|
|||
![]() |
|||
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
||
Кое сценарио човече
![]() Па овие дефинитивно со јака продукција, може да креираат ремек дело. ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
||
Izgleda i si genialec
![]() |
|||
![]() |
|||
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
||
Море,море па уште веста во "Наука и технологија"
![]() Ко да од денес е и ко нешто чудно да е. Да им се јавам и ги просветлам оти: Ј-10 сек. назад; K-пауза; L-10 сек. напред; и M-"mute" мутави едни низаедни ![]() Само ај нека после кој ќе чита како за генијалец ме прогласуваат. ![]() |
|||
![]() |
|||
tyga ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 12.Март.2015 Локација: Скопје Статус: Офлајн Поени: 47 |
||
целокупно земено во македонија нема ниту еден асален канал, нити со точни вести и неутрални, нити пак со добра содржина без разлика дали станува збор за музичка, забавна или пак филмска програма и сл.
|
|||
![]() |
|||
||
Денес пробав да ги гледам вестиве,
издржав некоја минута...Им должам јавна благодарност ме потсетија на сценава. |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |