IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Кога лошите спомени од минато навираат
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кога лошите спомени од минато навираат

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 5>
Автор
Порака Обратен редослед
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Статус: Офлајн
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Кога лошите спомени од минато навираат
    Испратена: 22.Мај.2010 во 13:11
im zatvaram vrata ne im dozvoluvam da vlezatсреќа
Кон врв
гоcтин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин

Регистриран: 24.Октомври.2008
Поени: 1797
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2010 во 13:52
ги кријам под тепих... и продолжувам понатаму...еден ден ќе скапат..ќе исчистам и ќе го фрлам ѓубрето
Кон врв
Џо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Регистриран: 17.Ноември.2009
Поени: 2121
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2010 во 13:46
кога лошите спомени од минатото навираат...?
време е да се направат нови , добри спомени среќа
Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2010 во 13:16
Originally posted by connected connected напиша:

ne postoi minato трепкање

wow...a kako toa?
Ke mozes da mi objasnis?
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes
Кон врв
connected Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 2787
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2010 во 08:16
ne postoi minato трепкање
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2010 во 03:32
Тие си се припоени за срцето... Како мали пејсмејкери се... Секогаш кога најмалку очекувам навираат... И ми го расипуваат цел ден...
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2010 во 03:26
Originally posted by mrzla mrzla напиша:

и добрите ми навираат..........почесто
И бричот падна на колена пред зборот:

Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв
Кон врв
Zdravko81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2008
Поени: 1690
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zdravko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2009 во 20:25
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

Znaci vaka...
Nova vrska, nova ljubov, prekrasno custvo na srekja...
kako nov zivot!!!
I za da ne bide se kako sto treba da e, vas vo son vi se navrakjaat losite raboti sto vi se slucuvale so bivsiot decko. Kolku ve zaebal, kolku ve lazel, kolku vi pravel lice...
Znaete deka toa e taka, potvrdeno vi e deka taa licnost e takva. No zosto sega koga ste srekjni bas mu teknalo na pamet toa da pagja!?
I kako sega??? Sto ponatamu???
-mene mi se sluci ova...ne mozev a da ne mu kazam na decko mi. Ne gledav pricina za da se luti jas ne sonuvav i ne mi teknuvase kolku mojot bivsi bil dobar so mene, tuku kolku bil kreten...Ne znam kako me svati, se nadevam pravilno. Mislam deka pricina za toa sto ne po svoja volja mi se slucuva e toa sto od togas sum tolku isfustrirana sto samo pazam da ne me zaebat pa duri i na pogresni licnosti...

NAPRAVI OSNOVNA GRESHKA.
Nikogash nesmeesh da zboruvash so segashno momce za bivshiot, a istoto e i kaj maskite. kolku pomalce se zboruva za minatoto TOLKU PORAAT KE VI BIDI IDNINATA. E ako potsvesno ve bocka neshto e togash nema lek
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2009 во 11:46
ме сака
не ме сака
ме сака
не ме сака
ме сака ....или..?
ааа, никогаш повеке...никогаш...
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2009 во 01:33
и добрите ми навираат..........почесто
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2009 во 21:57
So losite mozam da se spravam,ama dobrite ne me ostavaat na mira
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2009 во 20:05
Originally posted by МАРШАЛ МАРШАЛ напиша:

лошото кое не можеш да го заборавиш
најубаво е да го игнорираш  ................

A shto ako toa nesaka da me ignorira mene?
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Август.2009 во 13:25
лошото кое не можеш да го заборавиш
најубаво е да го игнорираш  ................

Кон врв
karamandi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Ноември.2008
Поени: 1496
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај karamandi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Август.2009 во 13:20
pa mislam deka tie se sekojdnevie ednostavno
ne mozes da gi zbaoravis se trudis ama nekako ne se zaboravat taka lesno samo
moze da se potisnat vo sebe....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 5>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,438 секунди.