|
Ноќниот живот во скопје |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 23.Јуни.2008 во 10:28 |
Eh ne ni e..odma site pocnuvaat da suskaat vidi ja izlegla sama..ili seta sama po ulici..na site im e cudno koga ke vidat kako nekoj stranec sedel vo restoran sam i jadel..moze ne se cudat site ama poveketo luge kaj nas se takvi.. |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ke idesh bre na mesta kaj sho izleguvash chesto i kaj sho mora da poznavash nekoj
|
|
Reci Peci
Нов член Регистриран: 16.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аха важи
|
|
when we ride we ride ,it's 'til the day that we die ...
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
si naogjam drushtvo
|
|
Reci Peci
Нов член Регистриран: 16.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ok ajde ne ni e takov mentalitetot ... i aj objasnete mi ve molam poso ste tolku napredni so praite koa iskacate SAMI
Изменето од Reci Peci - 18.Јуни.2008 во 22:09 |
|
when we ride we ride ,it's 'til the day that we die ...
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa takov e nasiot mentalitet..ne gledam niso sramno ni strasno vo toa da izlezes sam..ponekogas bas mi e i potrebno da izlezam sama,pa sekogas toa e moznost za zapoznavanje na novi luge i razni iskustva..
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e sho ima tolku neverojatno sam da izlezesh nekade??
|
|
Reci Peci
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sam da iskocis?! nikad ne bi se osudila sama da iskocam... i so ke prais sam? ke se zurkas a ... hahah kao ne be . cccc ne mi se veruva deka nekoj sami iskacaat hahahahaha |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
stvarta e,...i koga si sam,..ubavo da si pomenesh,...a ,tek so drushtvo,.....toa e prav nokjen zivot,....a,ne samo kolku da ti pomine nokjta,...se edno te isto,......
eve ,..na primer,..dojde nekoj sam od nekade,...i ne mu se spie,..shto ke pravi?,...ke sedne nekade ,..i ke gleda kako tuka se tegne edna coca-cola ,..ili pivo,...dva saati,...i ubavo ke si pomine ,a?,...a,drugo i ne mu ostanuva!,...e,..koga takov tuka bi si pominal ubavo,...togash ,toa e prav nokjen zivot,...shto go nema ,..tuka! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
PimpDaddyManev
Група Регистриран: 15.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro de te svakjam so sakas da kazes...ama sepak dobroto drustvo e najvazno za da si pomines ubavo
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti kazav,...ne e samo sedenje na stolche po kafani i sl.,.....zabava,...pushti si mashtata,...na volja,.....ama,tuka nema nishto drugo da se pravi,..osven da si nekade sednat so ,..nekoj,.
|
|
|
PimpDaddyManev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sam da si...i da si pomines ubavo???aj kazi mi edno mesto...kaj sto bi bil sam i bi si pominal ubavo
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
problemot e vo toa ,..i sam da si,..pa ,da mozesh da si pominesh ubavo,...ne e nokjen zivot samo ,..visenje po kafulinja ,...ili klatenje na teloto ,..nekade,...ako sam ubavo si pominesh,...ushte bi ti bilo poubavo so ,..nekoj,...a,takvi neshta nema ,..tuka,...
|
|
|
PimpDaddyManev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa togas ti ne znaes da se zurkas i da si pomines ubavo...sakas da kazes deka vo skopje nema mesta kaj so mozes da si pomines ubavo?? ama sepak ako nemas dobro drustvo kaj i da otides nema da ti bide ubavo...moze i toa e problemot |
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |