|
Ви се оствариле ли мечтите? |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | ||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 23.Ноември.2012 во 16:10 |
|
...... ! ...a jas,...onaka usput,...ne mashtam za nishto,...shto ne mozam da si go dozvolam! |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Fala na Gospod go dobiv se ona sto sum go posakuvala cel zivot............imam samo uste edna mnogu golema zelba
|
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сум мечтаела...сакав големо семејство...многу деца...маж посветен на мене и на децата... Мечтаев за убава свадба...свадба од соништата...мојот најважен ден во животот... И така некогаш ќе се потсетам на онаа песната од Ѓоко Танески...и ми иде да плачам како дете ....колку убаво вика тој... Градина со цвеќе, среќно мало дете со очи `ко твојте очи, градина со рози, насмевки и солзи сè, сè што сакав јас да имам со тебе..... ..и се потсетувам дека тоа биле само пусти желби...проклето нека е...
|
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
Miriam
Сениор Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нема модератори? Од такви Балкански мачо типови како тебе, што си дозволуваат една жена да ја наречат "кучка", и не е чудно што некој едвај би чекал да се омажи со странец. Мојот е Македонец, ако те интересира. |
||
Try again. Fail again. Fail better.
|
||
naum 1518118
Сениор GayLord f**ker Регистриран: 13.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 312 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ај сеа не филмај ,,,, ве знам јас сите вас кучки дека едвај чекате да се омажите некаде богато во странство...
|
||
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
normalno deka imam(e) planovi , nekako gi kroime zaedno so soprugot.planiram prosiruvanje na semejstvoto, sto e normalno za nekoja godina..ostatokot neka se slucuva spontano..ne sum licnost koja prebaruva , znam i da se zadovolam so sitni raboti, koi premnogu mi znacat i na koi mozam da im se raduvam kako malo dete . Изменето од MisIcA, - 16.Октомври.2007 во 16:39 |
||
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
||
Miriam
Сениор Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А каде е тоа? И кој нема да ти дозволи? |
||
Try again. Fail again. Fail better.
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
uuups !
Изменето од zbunet - 12.Октомври.2007 во 23:55 |
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da, mi se ostvarile mectite sto sum gi imala,no,ovie novite se nadevam......
|
||
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ponekogash da,ponekogash ne.
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sekako ... mnogu raboti sto sum sakal da gi napravam gi imam realizirano ... no moram da priznam ... i mnogu greski imam napraveno ... no toa e ... od 10 neuspesi ... ima 1 uspeh ... vazno e da se preziveat neuspesite ... a ne da begame ... i da ne se soocuvame so niv ... realiziranjeto na mectite ne e vo svesnoto ... tuku vo logicnoto ... vo imaginarnoto ... vo sestoto culo ... za zal poveke se sakame toa da ni se realizira so svesno razmisluvanje ... moze ... no potesko e ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Bibi sk
Сениор Регистриран: 10.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 96 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
oooooooooo daaaaaaaaaaaaaaa :)
|
||
VIZANTEL
Сениор Регистриран: 27.Август.2007 Локација: Israel Статус: Офлајн Поени: 164 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да. |
||
,,UNUS TESTIS, NULUS TESTIS,,
|
||
maca5
Нов член Регистриран: 30.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |