![]() |
|
Песна што најмногу ја мразите... |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 9> |
Автор | |||||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 04.Јануари.2011 во 14:54 |
||||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||||
![]() |
|||||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
da ne navredam nekoj ama domasnite rap pesnicki
![]() |
|||||
always look on the bright side of the life!
|
|||||
![]() |
|||||
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
||||
Не толку песната колку периодот кога ја слушав...
седумдесет денови во шест часот наутро на пистата од касарната Илинден,за време на утринското вежбање еден ден да ја утнеа барем ![]() |
|||||
![]() |
|||||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
||||
![]() |
|||||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||||
![]() |
|||||
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
||||
феноменоменално
|||||
..Живеам за да умрам..!
|
|||||
![]() |
|||||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||||
ako kazam , kje me mrazite site ... |
|||||
![]() |
|||||
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
||||
Криво је море-многу ми е одвратна песната и бугарски, српски и македонски турбо-фолкерски текстови.
Изменето од GlenKlouz - 17.Јуни.2009 во 16:24 |
|||||
Beauty fades, dumb is forever
|
|||||
![]() |
|||||
10101 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 963 |
||||
basshunter- dota
|
|||||
![]() |
|||||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
||||
Taa Drop it like it's hot...
|||||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||||
![]() |
|||||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
||||
votka i dzin
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
lycky ![]() Нов член ![]() Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6 |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
||||
Pijem na eks...ne znam od koj bese
![]() |
|||||
![]() |
|||||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
||||
od orce stefkovski
![]() |
|||||
![]() |
|||||
DAC23 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
||||
се што е гоа транс мразам од дното на душата едноставно изгледа не сум ги разбрал тие песни доволно и не можам да ги слушам не да не можам ни да ги поднесувам едно другарче вели голтни екстаза и ке ја засакаш таа музика изгледа ке треба да престанам да се дружам со тоа другарче да не отидам од форумов директ во наркозависничка клиника и им се молам за 2мг метадон
![]() |
|||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |