|
Што е посекси-со или без гакички? |
Внеси реплика | страница 123 14> |
Автор | |
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 14.Февруари.2013 во 15:42 |
Дај ја сега без гаќи, па да споредиме што е боље.
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-ajde be pa i ti ne mi cepidlachi sega!
..eve ti...konstruktivno ( sprema temata) neshto : ...a komentarot ostanuva ist! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова се купаќи бе стари, не довидуваш...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so...jasno, ama
...akon samo se...naziraat ! |
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да ох леле и кога и се пикнати во газето и ја гледаш како се шета и потоа да ја бутнеш врз креветот и да и ги кренеш нозете и да и ги симнеш со забчиња
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е лошо со...да има човек што да соблекува
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
naume,..kosi se da ne otvorat granici ,..nikogash,..inache ,..crno mu se pishe na ,..ohrid...
|
|
|
Мигаре Тактика
Група Регистриран: 30.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 39 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Брза бе - прдеж стар...
дури и на танга на добар газ му најде фрка... Оди одмори се .. само се буниш нешо мрчиш.... |
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ako e za udobnosta ,ima ,a i se nosat pantaloni ili sortcevi od
pamuk..a sto e so tangata,koja toa udobnost taa pruza?znaci ne e do
udobnosta ...
-udobnosta shto tangata ja pruza e vo,...nepokrienosta na gazovite i minimalnoto od napred... ,..a, ne deka taa moze so svojata malenkost,...da ti predizvika nekoja udobnost,.. |
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ako e za udobnosta ,ima ,a i se nosat pantaloni ili sortcevi od pamuk..a sto e so tangata,koja toa udobnost taa pruza?znaci ne e do udobnosta ...
..jas na primer ,koga ne nosam gaki,(izgubeni ili ne obleceni vo razno-razni intervencii)cesto se slucuva da me cesa,a vo pogolem slucaj i mi se pojavuva crvenilo na desnoto koleno...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cupeto
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 206 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
direktniot kontakt so nadvoresnosta pravi mnogu problemi,
zatoa se izmisleni gakite , sekoj sto kazuva deka sedi bez gaki LAZE, vazno e osnovata da bide pamucna , pa posle nagore koj kako saka, od strana dali eden prst , pet,deset - do vrat visoki taka da za poseksi nikoj ne ke moze da istrpi bez gaki da seta ni eden cas ,ke se zapalat preponite |
|
zezok
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bez gakicki ama po corapi
Изменето од zezok - 03.Февруари.2009 во 02:21 |
|
Внеси реплика | страница 123 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |