![]() |
|
Kako sami da si ja popravite neispravnata lekja |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Автор | |
Igor-T ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 622 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 07.Август.2007 во 14:18 |
Hehe!
Abe i jas edno vreme si pomisliv dali kje da e voa nash Dalton?... Si rekov lichat. Alal !!! A si vikam Dalton mi izgleda pribran choek, cene equipment, sho mu trebaat vakvi "ventili"?!? ![]() Eeee taka treba, da se ROFL-me ![]() Pozdrav Igor PS: ROFL - Rolling On Floor Laughing |
|
![]() |
|
Александар_А ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Далтоне бре, не се вика: не не на ИЗМЕТ туку на ОДМЕТ.
Измет е нешто друго.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dejan13 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 122 |
hahaha celo vreme od pocetok go pratam ova i jas kako site tuka milsev deka si ti majstorot
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tegla ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
Malku zezanje ne e na IZMET
![]() ![]() ![]() |
|
That is called grain. It is supposed to be there.
|
|
![]() |
|
moz pos ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Trinidad and Tobago Статус: Офлајн Поени: 335 |
Bravo Dalton ...
Sosema otka4eno ![]() |
|
![]() |
|
moz pos ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Trinidad and Tobago Статус: Офлајн Поени: 335 |
![]() Lele kolku sum se smeel ... Dalton ni pravi tuka finti ![]() cestito nov avatar..bas super e ...vpe4atliv e... |
|
![]() |
|
сашо ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 538 |
eee
budalo ! (ova e kompliment) za ova uzivanje shto mi/ni go priredi arhangeli gore stiskaat delete, delete, delete, delete, delete, delete, delete, delete, delete, delete, delete, delete, delete, delete, delete, delete, delete, delete, (so shift!)... , za grevoite koi si gi naprail do sea alal da mi ti e aj donesi 2 rolni (2 filma 120mm-grev mi e da ti baram poveke) vo sreda vo MS ako ides poz sasho |
|
![]() |
|
NINA_SK ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 601 |
Malo zlatce . Prekrasni se , sekoj den se poveke i poveke ke se iznenaduvas i voodusevuvas na sopstvenoto dete . Na momenti ke se prasas ova moe dete e ?
![]() |
|
![]() |
|
Tegla ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
Ama i avatarov mi odgovara
![]() P.S. Kerka mi e toa ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
NINA_SK ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 601 |
se smeeme site Dalton pred monitor . Epten si vo element .
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Se smeam ko budala sam pred monitor |
|
|
|
![]() |
|
сашо ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 538 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nenormalen x ~ stvarno ne si ti a ? c c c a jas veke te zamisliv vo vlae (taka mi licese) deka u dvorce krshis haahah ee za ovaj trip imas duplo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Ne znam na sto da se smeam poprvo ![]() ![]() ![]() ![]() Koga gi stavav fotografiite voopsto ne primetif deka tipov u svari licel na mene ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaj ke mi tekne mene deka tipov so keljaicava licel na mene, posle gleam, sho da vidam, STVARNO JAS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Zoran K ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Dalton ti si car!
Ova e najdobar primer za angazhirana fotografija! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |