|
Macromedia Flash 8 tutorials |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
Jovan.74
Сениор Регистриран: 02.Декември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 09.Март.2010 во 17:43 |
уште на 8-ка работите ли бреее???? јас имам Adobe Flash CS4 Pro многу подобар интерфејс и многу поише алатки...
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Saso91
Нов член Регистриран: 13.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj uploadiraj edna tvoja animacija.... ko klipce da vidime so imas napraeno
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ај те молам по пп сеа ја разбирам македонски синдром ама ова бе 2 поста пиши пп ее |
|
KGB
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tattoo kazi kade da najdam knigi za Flash
|
|
KGB
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tatoo ja instalirav Macromedia Flash 8 pa sakav da te prasham dali mozesh da mi preporacash dobri knigi koi bi mi pomognale pri sovladuvanje na tehnologijava.
Thanks in advance! |
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дечки ај те молам не ми мешај у темава за симињање!
Овдека се само туторијали или прашања |
|
чаир
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 950 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/96935791/MULTIMEDIA.rar
na makedonski |
|
Нова заповед ви давам да се љубите еден со друг како што Јас ве возљубив така и вие да се љубите еден со друг.По тоа ке ве познаат сите дека сте мои ученици, ако имате љубов меѓу себе (Јов. 13-34,35)
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да |
|
KGB
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tatoo kako ne te mrzelo?!
Me intersira imash raboteno so ActionScript? |
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ова се мои туторијали амои дела у линкот и у профил
|
|
TIGAR
Група ТИГАР Регистриран: 06.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 81 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A daj ako napravil nekoj nes da go vidime...
|
|
Happy new year
Be CarEfUl you don't now me |
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нивото на компресија ја дефинирате преку Quality ili Bandwidth.
Висок број значи мала компресија и подобра слика додека помала вредност дава мали датотеки на сметка на квалитетот на сликата. Keyframes го означува интервалот во кој се дефинираат кличните слики Доколку е одбрано Sinchronize to Macromedia Flash documents rate Со кликнување на Ок добивате прашање дали сакате да ја проширите временската линија за да во неа се собере целиот запис. Ако одберете No мжете подоцна сами да го додадете потребните слики брзината на видео записот ке се изедначи со Flash филмот. Изменето од Tattoo Beauty - 27.Февруари.2008 во 11:17 |
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Внесување на видео
за да внесете видео запис во работната околина на флеш кликнувате: File -Import to Libary Откако се наоѓа во вашата библиотека ке опдберете соодветна датотека се појавува import Video дијалог прозорец. каде што се појавуваат повеќе опции во зависност од видот на датотеката. Ако кликнете за Next Освен понудените можности за компресија на видео записот во Compression profile можете и само да едитирате на edit. Потоа се јавува прозорец со Compression Setings во кој самите ја дефинирате компресијата Изменето од Tattoo Beauty - 27.Февруари.2008 во 11:17 |
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |