|
Љубов или пријателство-дилема? |
Внеси реплика | страница 123 7> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 15.Октомври.2009 во 13:19 |
Koja me videla " zbogum prijatelstvo "
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се’ започнува со пријателство .......... а завршува со љубов , секс или прекин на пријателските односи ....... бадијала се лажеме и си ги ладиме мозоците ...........
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vistina ....
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
како и кажав...тука никогаш не сум имала дилема...
еден маж или ме привлекува или не... се секjавам на моето наj добро другарче...години наред сум му споделjала се од интимата си...тоj на мене исто, кога имав потреба од помошт...од каков и да е карактер тоj беше до мене... во еден момент ми скокна со предложение което jас не можев да прифатjа ...првом затоа што никогаш не би ми дошло на памет...друго---ако не сум посакала пред години, шансата да посакам да го префлим нивото е многу мала...трето- не сакав да го изгубам... не мислете дека он ме разбра... |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mashkoto moze da gleda kolku saka od drug aspekt ako zenskata strana ne mu dade povod prijatelstvoto da prerasne vo neshto povekje..... prijatelstvoto ostanuva prijatelstvo. |
|
Fise_Bilillah
Група Регистриран: 10.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 47 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo na site. mislam deka mashko i zensko ne mozat da bidat prijateli zasto masko kako mashko????? toj zenskoto go gleda vo drug aspekt
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A KOJ TOA?
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nitu jas,prijatel e prijatel i tuka nema dilema. |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тука никогаш не сум имала дилема.
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема дилема.Лjyбов на прво место.Се останато е компромис од двете страни. |
|
Горе_Лево
Сениор Регистриран: 01.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 331 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пријателствата често можат да преминат во врски...обратно е многу тешко, скоро неизводливо.
|
|
superbaby
Сениор Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa zavisi... pomegu masko i zensko tesko da ima golemo prijatelstvo zatoa so sekak edniot ke popusti i vo drugiot ke gleda neso poveke od dobar prijatel a pomegu maski ili pomegu zenski se razbira deka moze da postoi mnogu golemo prijatelstvo
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако сум долго време пријателка/другарка со некого, нема големи шанси дека ке завршиме како дечко и девојка
со тие што ми се допаднале ВЕДНАШ не сум развивала некое ептен блиско пријателство туку секогаш било некако на дистанца, за во случај ако биде НЕШТО, да не ми биде или да не му биде непријатно... |
|
nate_srb@
Група Регистриран: 08.Јули.2007 Локација: Yugoslavia Статус: Офлајн Поени: 52 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pozdrav |
|
Внеси реплика | страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |