|
Иван од Куманово |
Внеси реплика | страница 123 7> |
Автор | |
19-12-1977
Нов член Регистриран: 12.Јуни.2015 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 12.Јуни.2015 во 21:19 |
Гледајте клипови со Милан Тарот на јутјуб да виијте шо е гатач со стил, п.с Иван е дно дна за тија
|
|
vaskol
Нов член Регистриран: 06.Март.2015 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo ivan nesto procitav na net za tebe date prasam zapoznav edna devojka i koga ja vidov nejzinite mi kaza deka nekoj ima frleno magija malku gleda i rakata i je fatena vise molam ako imate nesto dase izleci kazete ke platam kolku treba odnapret vi blagodaram
ako moze dami odgovorite na email latovski28@gmail.com |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..a gi predvide i studentskite protesti,samo sto toj gi narece demonstracii i ne posoci vo koja zemja ke se odrzat.Garant mislel na negovata....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..barem ne e kako onie sto za maicka od 100 denari ima baraat nadecata po 300.
Bravo brate Ivane....sponzoriste na makedonskiot sport.
|
|
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Иван Исцелител ги поднови кумановските тенисери |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На Кинезите им реков дека ништо не знам за малезискиот авион и тие тажни
и разочарани си отидоа и си велеа толкав пат минавме и ништо, многу беа
разочарани.” вели Иван
..ja toa kinezite gi smetav za malku posalam lugje.Dali tragedijata gi donese duri do ovoj "nasiov" ne znam..ama ne ubavo e seto ova. |
|
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
иван фор президент, а не иванов...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да не грешам душа, ама типов ми гледа како да му фали голем дел од мозочна маса.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Klara-D
Сениор Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Иван Исцелител во петокот 13.06.2014, бил посетен од страна на група кинези кои побарале помош од него за малезискиот авион. Кинезите биле натежени и уморни и му рекле дека ако им помогне ќе му дадат 5 милиони долари. Иван ја одбил нивната понуда, бидејќи не сака ни пари ни награди, а и не знаел ништо за малезискиот авион па кинезите си отишле. “И јас, како и секогаш што им велам на луѓето кај мене се е беспари. Така и на Кинезите им реков, јас не сакам пари ниту награди, јас му служам на Бог заради љубов, а не заради пари и материјална интерес. На Кинезите им реков дека ништо не знам за малезискиот авион и тие тажни и разочарани си отидоа и си велеа толкав пат минавме и ништо, многу беа разочарани.” вели Иван Откако Кинезите заминале Иван добил откровение каде е малезискиот авион. “И така денеска седејќи дома и никако да ми излезат од мислите разочараните Кинези и децата со нив и се ми се вртеше таа слика во главата на тажните кинески деца. И решив да побарам информација од Божјиот дух. Клекнав на колена, му се помолив на Бога, го барав Божјиот дух, што се случило со малезискиот авион, а одговорот од Божјиот дух беше: Авионот се срушил, експлодирал во воздух. |
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
spored nego,samo nie makedoncite nema da ja vidime mesecinata ..zatemneta.
Ne sme zasluzile.
|
|
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Легендата вели дека Иван Исцелител нема роденден.....
бидејќи се самосоздал......
|
|
Alekxandar
Сениор Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Иван ако се сконцентрира можи да го види моментот на неговото зачнување,оти голема е неговата моќ....
|
|
ivaniscelitel
Нов член Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ivaniscelitel
Нов член Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Внеси реплика | страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |