|
Акција за заеднички бројач на .mk сајтови |
Внеси реплика | страница 123 6> |
Автор | |
gzleus
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 22.Јули.2007 во 11:29 |
http://mkrank.info
|
|
Schumacher
Сениор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Маро за монтажи сум полу цар така да нема да ми биде проблем да изработам нешто. |
|
Maro
Сениор Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A inace za temava mu pisav na toj sto ja posutvase ama ne mi odgovori. za temava jas sum ZA. Rabotam Dreamweaver 8.0 i Flash 8.0. Isto imam poznavanja od Adobe za web potrebi.....
|
|
Maro
Сениор Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neznam sto e problemot sto pisuvam na latinica...jas pisuvam na latinica zasto pokraj idividi imam drugi 10 tabovi otvoreno i surfam, siminjam celo vreme....pa ako pisuvam na kirilica za da smenam strana a da ne mi se napravi њњњ treba da menjam podrska sto me mrzi da go pravam na sekoi 15 sekudni |
|
Anarhist
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A sto e toa problem ako nekoj pisuva latinica ili kirilica?
|
|
breza
Нов член Регистриран: 15.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вие правите некакви анкети за посетеноста на Македонските сајтови ,а сеуште пишувате латиница.Дај потрудете се малку
Со најдобри намери |
|
Бреза-Брезово
|
|
Kroki
Сениор Регистриран: 31.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JA IMATE MOJATA SOGLASNOST!!!!!!!!! |
|
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
|
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
girl
Група Регистриран: 01.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da taka site zaedno sme posilni od se!!! |
|
I'm the BEST!
|
|
Митко
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 38 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас го користам ОВА. :)
|
|
Mitko
|
|
toniivceski
Нов член Регистриран: 05.Февруари.2006 Локација: Finland Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
site obedineto ce napravime cudo
|
|
toni
|
|
ZokiBoSS
Сениор Регистриран: 04.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 240 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро бе луѓе. што сакате да постигните со тоа да има сајтметар на
секој македонски веб сајт? И што сакате да постигните со тоа да биди
македонски, а да не бил странски.. Ај вака, кажете ми искрено колку од
вас го користат пребарувачот најди, во замена за гугл? Или ретко се
наоѓа таков?
А гледајте и од друга страна.. Како А1 стигна до толку високи цени за банерите (т.е. рекламите) .. И тие да не имаја сајтметар на телевизијата? (: .. Дај заозбилете се бе луѓе, ако сакате да се рекламирате негде, мое мислење е дека прво се проверва ажурираноста на сајтот, и после вистината на податоците.. А корисниците сами ќе си дојдат.. Па неможи некој да ме убеди мене дека кајгана има појќе посетители од он.нет, или од идивиди (а со бројач тоа можи да се покажи, така? не од нивна страна, од страна на корисниците) .. А и како сакате гледајте, ако сака некој да "напупма" посетеност на некој сајт, можи да го направи во кратко време, и без големи маки, па така да, не вреди толку карање и толкава дискусија за сајтметар и анкета.. Исто лоша идеја е да се направи анкета за порталите, бидејќи ќе се добие грешен впечаток.. Ако работи анкетата на кукис, се бришат тие лесно, ако работи на IP можи со рестарт на интернетот, или пак преку хост .. и пак ке има нереален број .. Така да мое мислење е, не вреди цела оваа работа, пошто ако сака некој да се рекламира, ќе се снајди ... (: |
|
That What Doesn't Kill Me, Only Makes Me Stronger..!
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па на пример, како ќе има доволно посетители за броење ако немаат за интернет?
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
P D A
Нов член Регистриран: 09.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кикс стољеча! Што има врска цената на интернет услугите со бројачот на посети? :) |
|
Внеси реплика | страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |