|
Хари Потер |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
hermiona
Сениор Регистриран: 04.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 564 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 04.Април.2009 во 18:53 |
ejjjjjjj.hari poter e prekrasna kniga i + taa ni dozvoluva barem malku da se trgneme od realniot svet.i sigurno ne e pisuvan megu 2 ruceci zosto za da ja napises taa kniga treba da imas bujna fantazija i mnogu vreme da potrosis.ali hari poter porasna taka da i mozebi vo pravo si deka treba da ima i malku droga vo filmot.
|
|
Тоа што поминало ,веќе не постои ,тоа што ќе биде ,се уште не дошло.Па,тогаш што постои? Само онаа точка во која се спојува минатото и иднината.Ете ,во таа точка е целиот наш живот
|
|
wafle
Нов член Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па толку да сте неизживенаи. Секс и дрога во хари потер глупости. книга пишана меѓу два ручеци на една запустена домаќинка. Па тој серијал е пишуван скоро 20 години. Роулинг со тој серијал влезе во историјата на светот а светските критичари ако бил пишуван меѓу два ручеци немале да го прогласат за еден од најдобрите серијали. sunshine baby кој морон си да пишуваш такви работи. И за црвенкапа глупости ...
|
|
sunshine_baby
Сениор Регистриран: 20.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 256 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа е верзијата што тебе ти ја кажувале као мал,прилагодена,инаку волчко и викал *Црвенкапче сега ќе те изедам(изе*ам).*Тажно нели?! Пораснаа децава,мора полека да ги внесат во светот на возрасните.Не ми делува филмчево ни малку магично и моќно колку што е добро изрекламирано,а дечињава као луди се по него.Книга пишана меѓу два ручеци на една запустена домаќинка.Среќната таа! |
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
немојте да ме разочарувате..
па не е во таков стил филмот... |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бисерна, купи ги сите на англиски... подобри се, македонскиот превод е за никаде...
sorry za offtopic-ot |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
малце офтопик ама ај....
тоа книгите, чекам којзнае колку години да ги издадат 6тиот и 7миот дел... нормално на македонски сакам да си ги купам... ама овие од култура ( и уште името им го рекламирам ) немаат абер... на крај ќе си ги купам на англиски, ама не сакам 5 книги на мак, 2 на анг..... а пред некое време го гледав 5тиот дел.... добар е според мене... |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislam deka ne se vikal hari
nego sidni a toa poter mi e malku sumnjivo |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
CEKAJ KOGA KE GO ZEMAT DECATA TOGAS KE GO GLEDAM AMA SEPAK PRVEN BI SAKALA DA JA PROCITAM KNIGATA.ZATOA STO SITE KNIGI SUM GI PROCITALA OD HARRY POTTER.
|
|
hpfan
Нов член Регистриран: 15.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
STO MISLITE KOJ E PODOBAR HARRY POTTER ILI TWILIGHT???
|
|
hpfan
Нов член Регистриран: 15.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najnoviot triler za harry potter 6 koj vcera izleze eve go na youtube glej te go i davajte kommenti
http://www.youtube.com/watch?v=lDZpYmZ3CCg Изменето од hpfan - 15.Ноември.2008 во 12:29 |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
значи има sex, drugs, уште rock & roll фали
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
oti knigata stanala dosadna, 7 knigi eheee, sedum dela film, toa cela serija! i za da bide demek pozabavno, dodavale takvi sceni shto ne se za deca
|
|
WhizKid
Група Регистриран: 13.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас не знам зошто воопшто ги додаваат работиве кога ги нема ни во книгата.
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ееееее го расипаа филмов... човек се радува на летечки метли и стапчиња тие секс и дрога ... да се немало граници
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |