IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Филм
  Активни теми Активни теми RSS - Хилари Даф
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Хилари Даф

Внеси реплика Внеси реплика страница  12>
Автор
Порака Обратен редослед
konki Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 27.Јули.2008
Статус: Офлајн
Поени: 10
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај konki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Хилари Даф
    Испратена: 05.Август.2008 во 16:38
filmot e mnogu dobar jas go imam gledano i vi go preporacuvam
Кон врв
*DrEaMeR* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Јуни.2007
Поени: 310
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *DrEaMeR* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2007 во 10:12
Originally posted by babygoth babygoth напиша:

i ovoj film e so nea Lizzie McGuire neznam kakov e nesum go gleala sestra mi go glease i dzirnav deka e so nea valjda nekoj tinejdzerski e.

даааааа тинејџерски е ... за зимскиот распуст го гледав и мн мн мн мн мн мн мн мн мн мн мн мн мн мн мн мн мн мн е убав TongueTongueTongueTongueTongueTongue

Изменето од *DrEaMeR* - 15.Јули.2007 во 10:12
Кога се сака се бара начин ... а кога не се сака се бара изговор!
Кон врв
molly Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 135
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај molly Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2007 во 23:03
i ovoj film e so nea Lizzie McGuire neznam kakov e nesum go gleala sestra mi go glease i dzirnav deka e so nea valjda nekoj tinejdzerski e.
koga se osekas dobro ne grizi se ke ti pomine.
Кон врв
male4ka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Шмеќерка ;)

Регистриран: 11.Април.2007
Поени: 1939
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај male4ka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2007 во 12:31
Moже ли некој да ми го прати cheaper by the dozen неможам нигде да го најдамConfusedTongue
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *DrEaMeR* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јуни.2007 во 11:50
goor фала мн. шо ми го испрати филмот "Human Nature"

уште еднаш благодарам! Tongue
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *DrEaMeR* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2007 во 01:41
има ли некој друг филмови со Хилари Даф? WinkWink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *DrEaMeR* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2007 во 01:48
од овие шо ги наброја на мрежа ги има Cheaper by the dozen 1 i 2 del i A Cindrella story и ги имам гледано! А го немам Human Nature , така да тој може да ми го дадеш или да ми го пратиш ако имаш мсн! Јесссссссс TongueTongue

А на мрежава има околу 1000 филмови па така ти кажи некој наслов па ако го има ќе ти го пратам на мсн ок?

Изменето од *DrEaMeR* - 15.Јуни.2007 во 01:51
Кон врв
goor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2007
Поени: 844
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај goor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2007 во 23:51
а бе ги имам  чипер баи дозен 1 и 2 дел a синдарела стори i human nature можам да gi најдам
а кажи некој наслов на нејзин филм што го немаш и ке го побарам
ako nemas nesto od ova pisi mi na licna poraka vazi?
ti imas nesto filmovi za razmena???

Изменето од goor - 15.Јуни.2007 во 00:34
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *DrEaMeR* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јуни.2007 во 15:47
а goor може ли да ми најдеш филмови со нејзе без разлика дали се постари или понови ама да ги има некаде во македонија SmileBig%20smile, или ако имаш ти дами ги пратиш некако ако имаш мсн или ќе се договориме како!

- јас видов на www.imdb.com ама во местово каде што одам за филмови има дел од тие , ги нема сите, па ако можеш да најдеш некои други

П.С. Ако има и некој друг или знае каде може да се најде, нека каже Smile

Благодарам однапред!

Изменето од *DrEaMeR* - 12.Јуни.2007 во 15:49
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај goor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јуни.2007 во 13:33
интересен филм повеке детски ама не е лош има интересна содржинаSmile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *DrEaMeR* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2007 во 16:59
ги знам сите овие, ги имам гледано!
А пред неколку недели си го купив и Agent Cody Banks 1 , ама не ми е гледан! SmileSmile
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2007 во 16:24
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *DrEaMeR* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јуни.2007 во 19:57
Originally posted by goor goor напиша:

cindarela story mislam go imas gledano

да бе другарче , како може да го немам гелдано SmileTongue
закон филмче е!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај goor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јуни.2007 во 16:01
cindarela story mislam go imas gledano

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  12>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.