|
PAYPAL |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 11.Јануари.2012 во 07:36 |
Kreiranjeto na off shore bankovni smetki e isplatliva investicija samo za onie koi preferiraat svoite sredstva da ne gi prikazat vo Makedonija, kako bi go izbegnale plakjanjeto na danok koj shto e zadolzitelen za pravnite lica vo RM.
Za PayPall ne se isplati osobeno ne sega, koga site online stores ovozmozuvaat plakjanje so kartichki.
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo MK i se e mozno... Jas ovde bez problem koristam PayPal i ne mi bese potrebna nikakva karticka od USA....
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Атрактивна?
Колку бе? 300 евра?
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
zocoxman
Нов член Регистриран: 31.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za da koristite PAYPAL KE MORA da kupite amerkanska personalna bankova smetka (moze i drugi) i ke mozi da go koristite paypal bez problem!Jas napraviv taka od edna internet stranica koja nudi registracija na smetki !
eve veke ja koristam paypal biznis smetka !Isto taka so smtkata dobivate i visa debitna karticka kade sto ke mozete da da si gi povlekuvate parite dokolku imate webstrana i nidite usluguu !Cenata e atraktivna i mislam deka se isplaka !Smetkata se otvora samo so kopija od pasos predhodno zaverena na notar http://offshoreonlinebank.info |
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто ти е PayPal да се малтретираш кога преку Moneybooker без проблем можиш да се регистрираш од Македонија со македонска картичка. |
|
ivan55
Нов член Регистриран: 11.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Paypal od makedonija moze da se otvori, na internet mozete da zemata debitna karticka od USA, mene mi stigna po posta za 2-3 nedeli, i preku nea sega koristam PP bez problemi. Za karticata se aplicira vo PAYONEER no more preku niven affiliate da otvaris. Celata procedura mozete da ja najdete na ova stranica:
Pozdrav od ivan
|
|
is no good
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 31.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 92 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe ne se normalni lugeto zasto jas 3meseci eve se vlecam so niv pa pisma mi prakaat pa neznam sto. a u Amerika sum ama sakav da kupam nesto so kartickava od Makedonija pa ne prifkale nasi banki pa me kaznija 800denari neznam zasto abe budali se i na kraj pismo mi pratija demek ne mi bilo odobreno baranjeto
|
|
www.komiti.org
|
|
cat_woman
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група Регистриран: 26.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a kako se vadat pari preku moneybookers.com?
i mozat li da te fanat? |
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бидејќи оваа тема веќе не е актуелна пради завршувањето на петицијата, истата ќе биде ставена под клуч...
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne raboti? ehhh go trgnale znaci, zavrsila peticijata
|
|
|
|
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne ti e toa makedonski mentalitet nego samo pametno razmislivanje.
A veke rekov Gospod neka pomogne ! Samo iskreno nemozam da bidam mnogu optimist koga ni linkot na peticijata ne raboti |
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe ti potpisi ja peticijata ako sakas, a ako ne, ne kazuvaj sea takvi gluposti nema da ne primat, ovo ono, uste odnapred makedonski mentalitet... Uste na ne probano se osuduvas c cc c...
|
|
|
|
abu al zarkawi
Сениор Регистриран: 27.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Crackiraj nekoj paypall jas si kupiv nickovi grenn za palltallk
|
|
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gresno misles brat...
Kako sto ne ne primaat vo Eu taka ni vo paypal. Pricinite se sosema jasni . Nemoj da reces ne gi znaes... |
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |