|
А што е интима во домот? |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 08.Јуни.2009 во 19:34 |
Интима е кога нема никој дома, а јас демек чистам, додека системот ми е пуштен до крај
Изменето од Gabriela_S - 08.Јуни.2009 во 19:36 |
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
doma...ja nemam sekogas na nekoj nesto mu tre*am
toa maloto vo sekunda tri pati vika mamo
toa golemoto go fakaat tie ludite
i bara ekstra vnimanie
a za najgolemoto i da ne zboruvam
taka da nemam ni 5min. za mene
|
|
apce
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
intima samo u ,..WC!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мојата интима ја поистоветувам со- Апсолутен господар на сопствениот простор
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова повеќе ми личи на воспоставување ред,. И мене ми висеа над глава, само почнав да им враќам со иста мерка, колку да почуствуваат како изгледа . Дури одеа дотаму што се вклучуваа во разговори додека јас разговарав на скајп и на моменти се жалеа од мене. Им вратив со иста мера, сега веќе не го прават тоа. Јас интимата во домот не ја доживувам како можност ---да сум сама --- да шетам гола --- да се сексам кај ќе стасам (аууу и ова го напишав) ---да се секирам што ке рече комшиката Напротив тоа за мене е ред, однесување и почитување. За мене интимата ( во Граѓанска култура е дефинирано како приватност и така учиме со учениците) е да имам свое катче кое е само мое и во кое ’’никој не може да влезе’’ |
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu cesto narusena recisi sekogas za zal, SAMO NIKOJ NE ME PRASUVA MENE
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па не можам да првам што сакам кога нон-стоп има некој по дома.
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa koj vi brani pravete sto si sakate
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga ke mozam od kupatilo da izlezam............ gooooooola
rucek da napravam gola samo so prestilka na mene..... ete togas..... ........ imam intima vo domot vo sekoe vreme...... Изменето од bijonse1 - 06.Јуни.2009 во 02:04 |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Интима во мојот дом-тоа е моја светиња за која се изборив достојно во животот.
Мојата интима е еднаква на мојата слобода на живеење во мојот сопствен дом и секој кој ќе проба да ја наруши ќе си добие по капата Не трпам никој и ништо што ми оспорува, проверува или критикува мојот вкус, уредување и навики |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога секој од домашните “животинчиња“ знае добро што е за дома и таму треба да остане, а што е за надвор...
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga roditelite se na 3000km
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Интима имам кога не морам да и објаснувам на комшиката зошто синоќа не ги змив садовите....... |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
privatnost
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |