|
Светот без музика ?!? |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 03.Февруари.2014 во 22:27 |
д4б3
Сениор Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бе не бе
светот без музика ке биде нешто како рап - седи некоков и ти се кара и ти маа со раце |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И рапот се брои во музика? Јас мислев на вакво нешто, што ме тера да станам, да играм, да пеам и да свирам на гитарата од ќерка ми. |
|
д4б3
Сениор Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
свет без музика? мислите на рап?
|
|
д4б3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нешто вакво |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сигурно нема да престане да се врти. Јас во таков свет се замислувам како во хорор филм. |
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Zaspana
Сениор Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bi bilo smak svet bez muzika
|
|
*bushaFka*
Нов член Регистриран: 27.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
okS ....PE4ATNA GRESHKA.....
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
душо,... печатна грешка,... не ја брукај тичер.... а свет без музика,... хммм,... тоа не..... |
|
*bushaFka*
Нов член Регистриран: 27.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sVetoF beZ muziKa....No awaY...
|
|
vrapce
Нов член Регистриран: 07.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
svetot bez muzika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nikako
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne bi postoel svetot za mene togas..
|
|
analiticar
Група Регистриран: 03.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 69 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ti zboruvas nesto sto e mnogu cudno duvajne na vetar tecejne na vodata ........... site tie se nekoj vid muzika i se dodeka ima ziv svet ke ima muzika gledano od toj aspekt site sustestva na zemjava se muzicari............... |
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |