|
Дали се снимате и дали снимате? |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
Александар_А
Модератор Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 13.Јуни.2007 во 10:02 |
gunslinger Изгледа многу си тенок со слободно време.
|
|
gunslinger
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 116 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aktiven ke bidam vo zavisnost od moeto slobodno vreme se razbira. |
|
Tegla
Сениор Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gunslinger, Sekoja alatka koja ti ovozmozuva da uzivas vo toa sto ke go napravis e super, ne e bitno dali e webcam ili nekoja Bla Bla Bla...skupa. Koga e profesionalna rabota vo prasanje, togas krsime kopja koja od koja e podobra.
Dobredojde na video forumov, i ocekuvame da si aktiven POzdrav Изменето од D'Dalton - 01.Јуни.2007 во 10:11 |
|
That is called grain. It is supposed to be there.
|
|
gunslinger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bitni se i regulaciite za kamerata.Ima razni opcii ...pa taka smetam deka kvalitetot za amaterite kako mene i ne e tolku biten Изменето од gunslinger - 01.Јуни.2007 во 17:17 |
|
gunslinger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Interesno e.Eve jas si ja upotrebuvam web kamerata sekogas koga sto ke mi tekne i u zivam koga ke ja nabljuduvav snimkata i site moi nedostatoci gi eliminiram.Pa otkako ke bide se vo red,togas ja pustam niz blogovite i site se zadovolni so zadovolitelni komentari. Nemora da si umetnik za da uzivas vo snimanjeto a i taka rasne samodoverbata. Изменето од gunslinger - 01.Јуни.2007 во 17:15 |
|
Александар_А
Модератор Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зоран, (ова сликиче можеби најмногу одговара за подголтнување)
Далтон, може некој ден да се договориме да се видиме, во парк да речеме, и да направиме снимки од ќеркичката. Така сигурно ќе направиме. (кога е на некој начин обврска).
|
|
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Molchi, za bruki sme...
|
|
Tegla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas doma na zhena mi i ja upotrebuvam istata pogovorka , koga ke pocne da me jade deka nemame video od kjerkata |
|
|
|
Александар_А
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лееееелееее, ќути Зоки. Мојата венчавка уште не сум си ја измонтирал, а има година дена и кусур. Баш така! И кондураџијата оди со искинати кондури. Измонтирав и снимив еден куп материјали а моиве ми стојат. |
|
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OK, glasav i jas - mnogu retko .
Pa, smacheno mi e od snimanje i slikanje drugi raboti... kako sto se veli: na vodovodzhjijata mu kape cheshmata doma. |
|
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uspeav i jas. ama nekako seuste me drzi fotografijata malku poveke od videoto
|
|
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|
Александар_А
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изгледа квалитетот на никого не му е битен. Барем засега не се спомна.
|
|
Александар_А
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Далтон, ајде ајде, осеќам дека набрзо ќе имаш HV20. Тогаш нема да го имаш овој изговор. |
|
Tegla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas glasaf, mnogu retko, poveke sakam da gi fotografiram domasnite nastani, videoto mi e premnogu realno.... u stvari nikako da si kupam domasno kamerce, toa e problemot
|
|
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |