|
Најсекси Македонка/Македонец |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | |
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 15.Август.2013 во 00:37 |
гром е машки род...
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Новата мисица е " гром "
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
fros
Група Регистриран: 26.Февруари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 63 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lugje da bideme iskreni i najiskreni gledam site kazuvate nekoi pejacki,manekenki i sto ti ja znam...nikoj ne kaza za sebe ili za svojata devojka ili decko deka e najseksi...
zasto uvek mora nekoja poznata licnost da i gi krevame akciite.... ja mislam deka ja sum najseksi i najubava makedonka zaso od makedonsko devoj4e nema poubavo:) |
|
Do not play with the viper
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Elena Ristevska
Изменето од bijonse1 - 22.Ноември.2009 во 22:32 |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Natali i se drugo batali grubovic
|
|
|
|
zambija
Сениор Регистриран: 21.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TI SI NAJSEXSI MAKEDONKA |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
soul...
Група Регистриран: 21.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 73 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
NEVER EXPLAIN URSELF to anyone...bcoze the person who likes u doesn't need it & the person who dislikes u will not believe it...!!!
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле срце си за сличево од Никола Каков профил, каква фаца, вришти од сексапил Секси интелектуалец |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Каролина Гочева |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никола Ристановски |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драган Стојчевски - ем стриптизер ем најубав
Мазни и измрсени машки тела, набилдани мускули, по некоја бричена глава, малку стриптиз и мрдање со газиња, провокативни погледи... Публиката бесна, девојките врескаат, а урбаните Адами никогаш погорди Не успеа да ја скрие возбудата, па пушти и некоја солза радосница: Драган Стојчевски Девојките, конечно, можат да здивнат - дваесет и петгодишниот Драган Стојчевски од Тетово (ноќните "птици" го знаат како еден од најексплоатираните домашни стриптизери), е најубавиот Македонец кој во завчерашната вечер на сцената на летната дискотека "Колососеум" се закити со титулата "мистер на Македонија 2004". На пиедесталот на најубавите, покрај Драган, се најдоа и неговите двајца придружници: дваесет и петгодишниот Александар Лековски (прв) и дваесетгодишниот Кирил Начков (втор), а беа доделени и вообичаените "изборни" признанија за "мистер шарм" - титула која отиде во рацете на Цане Савевски (23) и "мистер фотогеничност" - Милош Милошевиќ (25). Првиот официјален избор за мажи во Македонија, кој се одвиваше во организација на модното студио "Црнокрак" и "Колосеум", беше вистинско освежително бонбонче за сите припаднички на понежниот пол кои во саботната ноќ ја преполнија дискотеката, притоа не штедејќи ги своите гласови уште во самиот старт (еден часот по полноќ!). Дочекани со вресоци, пиштења, скокања- момците најпрво продефилираа во моделите на "Макџинс", а на крајот нивните маички завршија токму во рацете на загреаната публика. Не изостана ниту машката танга (да, го видовме и тоа!), а малку потоа финалистите се претставија во моделите од најновата колекција на Монси - креирајќи ја "приказната за урбаниот Адам", која само го најави она што веројатно беше најочекуваното нешто на вечерта - дефиле на финалистите во костимите за капење на "Санда". Мазни и измрсени машки тела, набилдани мускули, по некоја бричена глава, малку стриптиз и мрдање со задниците, провокативни погледи... Публиката бесна, девојките врескаат, а урбаните Адами никогаш не биле погорди отколку сега... Момент потоа ја гледаме и нивната поелегантна варијанта- во моделите на "Бицијани". И навистина изгледаа одлично, некои од нив првпат на сцена, други малку поискусни, но, сў на сў, добар избор на мажи за чиј пласман одлучуваше повеќечлено жири, меѓу кое и дел од најубавите Македонки: Марија Васиќ, Маја Сашек, Светлана Црнокрак, Маја Лазаревска... Најубавиот, прогласен според нивните гласови, Драган, сосема со право си ја понесе титулата која му е виза за учество на светското финале на "Мистер Њорлд 2004", кој ќе се случува во септември во Лондон, а дел од светските избори ќе бидат и неговите двајца придружници, како и "мистер шарм" и "мистер фотогеничност". Како и да е, за промена, беше навистина пријатно да се видат убави мажи на местата кои обично се резервирани за убави жени, да се денса во ритамот на диџеј Бабура од Сити радио, да се дознае нешто повеќе за финалистите од водителката Живкица Ѓурчиновска, да се видат многу познати фаци во публика, меѓу кои и Тамара, Јован Јованов, Ребека (беше дел и од жирито), Елена Ристеска, еден куп манекени и маникенки... Едноставно, многу позитивна енергија и насмеани лица... Ах, што ни прават тие Адами... (К.Ш) Па мислам дека ова е најдобар избор ............убедливо најсекси ..........!!! |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IVO KOTEVSKI
|
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj ,DAC 23 mi e drugarcina neka mu bide zelbata celosno ispolneta za fotki od negovite milenicki |
|
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |