|
Aјде да се потсетиме на првиот бакнеж... |
Внеси реплика | страница 123 19> |
Автор | |
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 12.Јануари.2013 во 19:02 |
Никогаш не ја заборавив...
у Белград, на Келемгдан... ебате... 2 дена ме болеа јајца после тоа... не знаев зошто... а чорба ја пееше 2 динара... магијата никогаш не се повтори... |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prvi poljubac davno zaboravljen..............
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj ne paaaaa bese nekako ligavo a i cudno mi bese so tug jazik bese vo mojata usta
|
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se sekavam skros, vo osmo bese toa....
onaka vistinski baknez.... lele kolku mi bese cudno ..usni na usni... bitno super bese... Изменето од MyWay - 20.Април.2011 во 10:29 |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
zverka_
Сениор Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
totlno razocaruvanje
|
|
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добро се сеќавам на мојот, ич не беше романтичен
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se sekavam na licnosta....inicijali AA :)))) ucese so mene od 5- do 8mo se desi vo 5 to :)))
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бакнежот прв Па, не беше најдобриот бац што сум го имала во живот, ама верувам дека беше солиден а момакот со кој се скрпивме беше дечко у години за мене а ми се свиѓаше-боли глава
Неговите орални способности не беа нешто посебни ама и ја бев глупа пубертетлика па не му дадов некоја поголема шанса да се докаже по втор пат.
А колку само се трескав по него пред да се излигавиме. Брее што табиет бев
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уф... ко ја видов темава, морав да си се искажам од сегашен аспект...
Колку бевме срциња... деца... Знаеш, машките подоцна созреваат , поготово оние што не сакаат во животот да бидат позери, па така - тоа беше негде 8мо.. и тоа подлабоко Точно, се сеќавам, на Младенци празникот... Не би се задржал конкретно на бакнежот. Од сегашен аспект повеќе се сеќавам на споредните елементи. На другарите кои не ѕиркале од зад зграда, на збунетоста, на црните фармерки и кошулата што ја носев (сеуште си ја чувам) , се сеќавам дека и другарка и ме сакаше ()... Се сеќавам дека бев фраер у маало, типот со колата (и до ден денес) , оној со гитарата.... Малата беше многу слатка и згодна... беше помала од мене некоја година.... Хм... мирисот и изгледот на нејзиното муце.... вкус на Орбит измешан со мирис на некој детски парфем... Виткана коса, убави очиња ( не се сеќавам што боја ) , убави обравчиња... и така ми ти натаму.... по тоа ја памтам Таа се запна и не сакаше да попушти.... бидна што бидна! Наредниот ден требаше да ја чекам после „балетот“ пред нејзиното школо. Лелее... мислев дека нема да ја препознаам...Толку малку се знаевме , да не речам ИЧ. Многу време ми требаше да почнам на првата цура да гледам како на нешто фино... .Еве дојде и тоа... |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за мојот...
бев за осмо одделение (поприлично касно, знам ) до тогаш не ни помислував за мување и слично, бев со еден збор: машкоданка. бев во охрид на одмор, а кај што бевме сместени баш до нас имаше еден плавуш... Да прејдам на главното. Човекот беше исто за осмо, згоден беше, ама беше ко жолчка во косата, знаете оноа лошо офарбан во плава боја. Бевме у вода со другарка ми и овој демек несакајќи му паднала топката накај нас. Дојде ја зема и ме измерка онака, а јас само ја подигнав веѓата. И ми рече: -Сакаш на по едно сокче И ја целата, незнам шо да кажам па викам: -Незнам... -Тогаш ај на едно кафе, чим нејќеш на сок. -Хах... добро... ќе се договориме кога. Се договоривме, излеговме низ град, а ја се понашав како со добар другар со него. Се шетавме на плажа и овој ми вика нешто као: -Знаеш шо? Те свиѓам! -Умм... И ме баци...не баш нај филмски...онака по маааалце филмски, али без јазик. и тоа беше. Следниот ден не го видов, беше отиден веќе. Мислам фала богу, искрено. А за бакнежот да не зборам. Не се избламирав, ништо не направив, добро поминав, без многу лигавења и слично, он само ме гушна и продолживме натака. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе ја нејзе ја жалам... да сакаш некој како мене...опасни пилули ти се тоа.... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ооо гревче... што маки си видел, а?
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бев 6то одделение...
негде шознам...октомври беше , небеше многу ладно... не ја ни сакав... ме молеа нејзините другарки... а беше убава... самошто , психички неможев да ја поднесам... и кулминацијата... седнавме на клупа , и знаев дека ме свиѓа... али види... почна да ми ‘брбља‘ нешто... и јас , пошо нели , неможев да ја поднесам... ја ‘залапав‘... и ајде... после... неколку месеци ме замараа другарките нејзини демек она...‘Искрено‘ ме сакала... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
катастрофа,не е вреден за сеќавање
|
|
Внеси реплика | страница 123 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |