![]() |
|
Што НЕ! му фали на вашиот град,... |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 5> |
Автор | |
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 22.Март.2011 во 21:33 |
не му фали власт која се изживува врз него на секои пет- десет години...
еден го спалил, друг го срушил, секој си изградил свое на местото на срушеното, потоа, некој се обидел да направи план и тоа не му успеало поради власта, па градот доживеал прироидна непогода, па некој пак се помачил да направи план, па власта го искористила тоа и го уништила, па денес повторно се прави елементарна непогода од градот, а се она што било или требало да биде убаво во него, скапува или никогаш не било создадено се што постои во Скопје денес, архитектурата, населението, менталитетот, начинот на живот и друго, се е кривица на стоката која раководела со него |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
revoltirana ![]() Нов член ![]() Регистриран: 12.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ohrid - Ohrid ubav mil...sto se ne ti fali ....
1) da se pokorime deka sme gordelivi 2) PARKING bre ljugeeeeee ni fali...katna garazha dosta e zgradiii...- nemam kaj da se parkiram koga odam na kafe (edno od najskapite vo MK :)) moram da si priznam ![]() 3) da si go cuvame ezerceto ni zlatno tro pojke 4) ima uste nesto ama aj drugpat :) |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
nema vekje,.shto ne mu fali...se puni, poleka,poleka so...gradezni glposti .
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Генерал Митре ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
абе не е црнче ти реков. ромче е.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ne ne... vo nasa drzava iako se e mozno
ne proizveduvame crncinja i morame sekako da gi uvezeme ve molam generale pisuvajte postovi koi ne se granicat so fantastika vi posakuvam se najuspesno vo vasiot potmoderen nihilizam ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
абе не е црнче.!!! домородец е и исунчано е на плажата
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() use da uvezeme vakvi crncinja em pa mocat po zidovite em kje igraat vo nekoj klub fudbal.. da zalicime naprimer na evropska francija ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
еве бе друже ти ја исполнувам желбата!!! локацијата е кај Плажата, одма преку насипот. Таман пред да појдеш на плажа испачи се;
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
fala!
![]() ...paa,..ne mu falat ni kuchinja skitnici...dodushe sega imaat zakacheno neshto na uvceto,..pa, bi trebalo da se posigurni... |
|
![]() |
|
![]() |
|
stigma04 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
na mojot grad ne mu fali taksi kompanii vrie gradot od taksisti a nema rabota nigde.
brza pozdrav legendo |
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
![]() |
|
vo posledno vrme ne mu falat...glupi idei za razubavuvanje.na ulicite,...koga sekojdnevno se zagusheni od vozila!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ej dobra idea
kje im tekne valjda ama si imame nie skopski zid eden e dovolno |
|
|
|
![]() |
|
....kako na nekoj ne mu teknuva eden ...zid na plachot ...da sozida?
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
taka eeeeeeeeeeeeeeee
kje ja nareceme taka triumf na gluposta no kje ja imame, za razlika od denes so ja nemame Изменето од anakin - 02.Јули.2010 во 00:23 |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |