|
Невиност |
Внеси реплика | страница 123 13> |
Автор | ||
Ikikikikik
Нов член Регистриран: 18.Јануари.2017 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 18.Јануари.2017 во 03:03 |
|
Sakam da prasam kade se naoga himenot(na koja dlabocina) dali mozit so prsti da se skinit falaa..
Изменето од Ikikikikik - 18.Јануари.2017 во 03:05 |
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А кај си бе ти фиксе ?
Не даам бе ... ке си најдам друга таква шо не бара пари
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
З`ш толку малку бе Блеки?
Арно си е дејчето,види колку е срамежливо,дури и градичките си ги покрива |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И јас за ова давам ... до 5 пијачки максимум
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога на хименот ќе му се дадат луди вредности тогаш очекувајте за него да се дадат луди пари.
Бразилка ја продала невиноста за 780.000 долариБразилската студентка Катарина Миглириони (20) ја продала својата невиност за 780.000 американски долари, а најголемата понуда на онлајн аукцијата ја дал маж од Јапонија, под името Натсу. Последниот ден на аукцијата, понудата од 150.000 долари скокнала на 620.000 и наеднаш Јапонецот наддавал со 780.000 долари, која била највисока. Изменето од Messenger - 25.Октомври.2012 во 12:31 |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ccccc ... ne davaj idei ..... ke bara skriena kamera i posle niso od seksot ....
|
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
More sinko pazi se da ne vidat tvoite doma na net klip od taa akcija...Pa za drugo ce bide...
|
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зависи од градба, конституција, некои жени полесно некои поболно го проаѓаат првиот пат... Важно- ќе бидне Макс опуштена само...ситуацијата е битна- не кога вашите се во другата соба- туку кога ќе сте сами... Кога ќе посакаш...на ништо веќе да не мислиш. |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....и јас имав проблем со таква..бутај,бутај и кога се откачи....мислев од другата страна и искочи.... совет,застани "уз ќош"....гарант ќе преболиш...после се ќе оди подмачкано... ако и тоа не бива..тогаш ќе си платиш стручњак сестро,скоро читав мислам овде беше написот и немај гајле.. |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Cudno e kako junacite na Forumov vekje ne se javile da "pomognat" no toa e verojatno poradi faktot sto ne si gi napisala godinite a spored napisanovo se plasat od krivicna prijava ....
Malo, kade ti e psihickata spremnost za takov cekor?
Bolkata ke bide golema i nepodnosliva samo ako ne si navistina spremna da gi izbalansiras fizickiot i psihickiot del ...
|
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
Brutal
Група Регистриран: 31.Јули.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 73 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Размисли пак дали си доволно зрела за тоа. Губењето невиност не е само кинење химен. Ако сепак си за, тогаш прво престани да цимолиш, постави се во позиција во која неможеш да мрднеш, а не па да се тргаш и ок*ражи го дечко ти да не те жали па ептен. ... и плус можеш да го загризеш во раме и стискај колку што те боли - колку те боли тебе, толку да го боли и него |
||
само резултатот е важен
|
||
ZokiSkopje
Нов член Регистриран: 24.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Istiot problem so moja bivsa.Nie uspeavme na toj nacin sto taa se obide da ne misli na toa,tuku onaka spontano da dojde do penetracija do kraj.Iako 1-2 sekundi koga se sluci toa bese bukvalno izgubena,posle nemase nikakov problem.Toa mu doaga kako koga vadis zab,stravot e ogromen dodeka gi mestat klestite,ama koga ke go izvadat,nema veke bolka.Jes da sum masko i onaka nonsalantno ti go kazuvam ova,probajte kako nie,pa ke kazes sto kako bilo
|
||
I`m the son of rage and love....
|
||
goke-goksi
Нов член Регистриран: 02.Декември.2010 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zdravo!!!
Imam eden (za mene)golem problem .Imam decko so koj sto odam podolgo vreme. Eve nekolku pati probuvame da imame seksualni odnosi, no jas nemozam da izdrzam do kraj,imam golemi bolki pri podlaboka penetracija i vednas se trgam,taka sto nemoze da dojde do kinenje na himenot. Ne znam dali i dr nekoj imal vakov slucaj .Ve molam za pomos.. Pozzz |
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pozdrav
ova bese najdobriot govor na site vreminja
|
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
Внеси реплика | страница 123 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |