![]() |
|
Чувство дека си водич... |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Автор | |
Klapsomun ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 06.Март.2009 во 21:24 |
Mnogu pameten odgovor bravo Care |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
za lider treba mnogu poveke osven dzip
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
chuchuliga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
ЉубоВта.ЉубоВ. Инаку за темата: секое бегање од себе води кон несреќа. До мир се доаѓа ако поминеш НИЗ немирот, не ако го потиснуваш или ако се залажуваш себе си. Тие американски позитивистички квази-психологии се во голем дел глупост.
|
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Zboruvaj mi za ljubofta!!!!!!!!!
I koga taa vi zboruva, veruvajte i. Taa ve tolzi za da ve ogoli. Site ovie nesta ke vi gi napravi ljubofta za da gi |
|
![]() |
|
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Cuvstvo deka pripagjam nekomu.. taa fundamentalna potreba sto me pravi zedna za ljubov.. zelba da te imam do sebe. A koga ke poglednam vo tvoite oci, da go vidam svojot lik otslikan vo najubavi boi..
![]() |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Има. Лекот е во тебе.
|
|
![]() |
|
Goddes of Chaos ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Me utesi
![]() |
|
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|
![]() |
|
gunslinger ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 116 |
ne si samo ti so takvo cuvsvo(necuvstvo).Ehej kolku ne ima samo da znaes. |
|
![]() |
|
Goddes of Chaos ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Momentalno imam edno cuvstvo koe sto go imam veke podolgo vreme
a toa e deka nemam cuvstvo za nisto
![]() ![]() ![]() ne sakam da sum tolku bezcuvtvitelna..................................................
|
|
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|
![]() |
|
gunslinger ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 116 |
Cuvstvo... cuvstvo na nesigurnost,zavisnost i omalovazuvanje,cuvstvo deka sme pod pritisok = seto toa me tera nekako napred za da go izmenam i nikoj nemoze da me spreci a otkako ke viknam : "op!" e togas site ke imaat cuvstvo na porazeni protivici.
|
|
![]() |
|
eve na pr. eden banalen pr.
![]() ajde be stvori se izgleda magicnovo staoce ne raboti nesto
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Prv sum bil na edna(ona taka mi kaza, ne ke me laze), ama vodac ne mi teknuva deka sum bil nekade, osven na oroto |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |