![]() |
|
насмевка |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 7> |
Автор | ||
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 17.Октомври.2007 во 20:25 |
|
ne sum svesna kolku nekoi nasmevki me pravele srekjna
![]() dobro sto ostanale uste mnogu za da prodolzat da me pravat srekjna ![]() |
||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
||
![]() |
||
kivela ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
NASMEVKA -PA TAA TREBA DA BIDE POSTOJAN GOSTIN NA SEKOJ LIK I KOLKU POVEKE SE SMEEME TOLKU SVETOT E POUBAV A NASATA DUSA KE VRODI SO PLOD,KE BIDEME PODOBRI LICNOSTI.
SMEJTE SE I SAMO SO NASMEVKA I DOBRA MISLA KE GO NADMINEME ZLOTO ![]() Изменето од kivela - 16.Октомври.2007 во 12:19 |
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
Цела вечност. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
iskrenata nasmevka ne ne kosta nisto ... na nekogo da mu znachi mnogu ... !!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Andrew ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 23 |
|
Koj pee zlo ne misli i vo nas slucaj KOJ SE SMEE ZLO NE MISLI |
||
Mudrosta ne e da gi izbrois kapkite od vodopadot, tuku da znaes zosto vodata kopnee po zemjata.
|
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
nasmej mu se ... i ke ti se nasmeat ... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Andrew ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 23 |
|
E ovie recenici mi go razubavija mene denot. Vie ste ZAKON
![]() |
||
Mudrosta ne e da gi izbrois kapkite od vodopadot, tuku da znaes zosto vodata kopnee po zemjata.
|
||
![]() |
||
Анжелика ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 147 |
|
еве насмевка и од мене
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() треба што почесто да се насмевнуваме, некогаш и без причина можеби некому ке му го разубавиме денот ![]() |
||
..........
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
par shini pokrieni so korozija
a koj znae koga vozov kje stigne tuka nasmevkaaaaaaaaaaa e tema taa ne ide vo parovi- koj gi broi????????????? |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
dozd ![]() Нов член ![]() Регистриран: 13.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 21 |
|
par ubavite nesta sekogas se vo par
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
dozd ![]() Нов член ![]() Регистриран: 13.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 21 |
|
![]() |
||
![]() |
||
ekaterina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
|
|
||
people are strange
|
||
![]() |
||
|
zar postoi i takov v..........l ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |