|
Секс-со кондом или без ? |
Внеси реплика | страница 123 24> |
Автор | ||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 21.Декември.2013 во 16:20 |
|
Ги читам коментарите и си мислам, на денешно време е лудост да ризикуваш .... те имало разлика, те не било исто, те имале доверба .... и после “Оф леле“ ....
На запад секоја сексуално активна личност прави тестотови за СПБ редовно, кај нас такво нешто се прави само ако се мора и тоа строго инкогнито .... и после сексот не бил веќе табу тема во Македонија ..... Абе ајде ...
|
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dete, mlado si za tolku da se dzilitash...
Procitaj nekade sto se mozat slatkite devojcinja da ti prenesat, a posle i ti na niv... I na kraj, na devojkata vo koja epten kje se zaljubis i kje ja zemes za zena. Ne mora sida, eve HPV na primer. Mozes i preku sholja da go fatis. Tebe kje te bole onakvoto, ama ona moze da ima pobajagji problemi... |
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
JOK
Uste na vremeto eden drugar mi kazuvase demek poubavo bilo so kondom. Go islusav i mu vikam : TEBE MASKO, DA TI FRLAM EDNA NAJLONSKA VREJKA NA GLAVA I DA TE TERAM DA SE PIKAS PO DUKI UBAVO KE TI BIDI?
edit: iron, koja e taa momata na potpisot ako smeam da znam? Изменето од volkswagen - 30.Октомври.2009 во 23:17 |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nikako so kondom..........obleka..........
samo golo i vnatre eksplozijata........... |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Беззззззззззззззззззззззззззззз
и јас верувам во дечко ми мислам девојка ми верува во мене (е вака можи) |
||
|
||
SlavicaT
Нов член Регистриран: 26.Октомври.2009 Локација: Greece Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дефинитивно без...верувам во дечко ми и знам дека нема некоја болест
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koga sum gol, znaci sum skroz gol...ni lance, ni prsten, i tetovaza siminjam togas...
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
но , со аспиринот не може ништо
|
||
Marko Polo 1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako e za tolkav zort, i topla voda u kondura moze kje svrsi rabota |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
на зорт и чорапа е добра ........ може и најлон ...........
доколку не дава без
|
||
Marko Polo 1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ostaj go nego, zbunet e... |
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zbunet ,sega mene me zbuni,ne koristish valjda najlon? |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zavisi so kogo...a interesen e onoj najlon za pakuvanje sto pucka
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
си знае работава..Мики.. |
||
Внеси реплика | страница 123 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |