|
Љубовниот живот на младите... |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 09.Мај.2008 во 03:08 |
||
more kjotek im treba
samo gluposti praat... posle cacko e kriv... edna se omazi na 13 godini bremena bila a tova chichkoto mladozenec imashe 21! pedofilija be! i ne e samo taa se pochesto ima takvi denes. za nishto ne se informiraat samo se onaduvaat so koj stignat. ne deka se site takvi ama mnogu povekje gi ima od porano. demek nemalo ljubov denes, koja glupost! |
|||
gocefbn
Сениор Регистриран: 13.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 270 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ljubovta postoi ...iako vo forma na za4in vo 00.2% Mladite ja konzumiraat ljubovta vo forma na sex vo zivotinska forma ...i toa bez nekakov smisol ama samo tie koi se iskusni vo toa, se razbira. |
|||
Make love and respect your profession
|
|||
alek766
Сениор Регистриран: 06.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 210 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mislam deka si nemat haber od lubov
katastofa poloso nema ni da bide
|
|||
l_dijana
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da ne se znaeme od nekade? Ili mozebi si premnogu pameten i znaes da go rezoniras ona sto e izjaveno od moja strana
Ona " kojznae " moze da go postavi samo nekoja krajno iskompleksirana debilstina , vo slucajov toa si ti
Ocigledno deka ne si ja svatil sustinata na ona sto onoj lepotan ili ubav seedno, go napisal, a uste pomalku si ja svatil i mojata sega, ne me ni cudi sega sto devojkive biraat.
So ovakvi praznoglavi ligusi ne me ni cudi sto devojkive nemozat da najdat nesto soodvetno i pametno
Uste edno prasanje do tebe. Kazi mi zarem moras da im plakas na devojkite za da bidat so tebe sto tolku se napna na mojata replika?????????
|
|||
DIJANA
|
|||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
MOZE DA SE KAZE DEKA E ORGANIZIRAN HAOS ... NO SEPAK SEKOE TENDJERCHE SI IMA SVOE KAPACHE ... SAMO DA SI SE NAJDAT ... |
|||
PARADISE MACEDONIA
|
|||
R-C-F
Сениор Регистриран: 22.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 368 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kojznae kolku pati imas legnato vo krvet za pari stom te voznemiruva izjavata pa odma davas replika |
|||
M O J O T I Z B O R E I S L A M N E K A E I V A S
|
|||
Betty
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne e sekogas taka ...
para pravi para rasipuva... nekoj toa go rekol i bil vo pravo... A koga imas pamet mozes i dvete raboti odednas da gi imas.. Se ide od glavata. Изменето од Betty - 05.Март.2007 во 18:40 |
|||
l_dijana
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A ti demek ovaka kao " ubav " nesto epten se napna??
Изменето од l_dijana - 23.Февруари.2007 во 14:55 |
|||
DIJANA
|
|||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Maja, draga moja ako e taka togas realnosta vi e mnogu surova.Navistina ne mi ostanuva drugo tuku da ve zalam,zatoa sto nemozam da vi pomognam.
|
|||
Freya
Сениор Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Се помалку и помалку морал, се повеќе и повеќе блуд.Се прашувам ако продолжи вака што ќе биде за едно десетина години.
|
|||
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
|||
SkorpijA
Сениор Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Katrastrofa
|
|||
|
|||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|||
ubav
Група Регистриран: 18.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ABE KAKVA LLJUBOV DENESNIVE ZENI SAMO PARI BARAAT NE GLEDAAT STO MUSTRA SI NI DALI SI UBAV NI DALI SI PAMETEN AKO IMAS PARI 80% SE TVOI POSEBNO SKOPSKIVE NE GLEDAAT NI VERA NI BUTUR
|
|||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Se prasuvam znaat li mladive denesni sto e toa voopsto ljubov?
Dali iskreno mozat da sakaat nekogo? Se "muvale" nesto,se "titkale"po mobilni sto e toa??? Me plasi dali ke znaat da prepoznaat koga ljubat nekogo,a koga e zaebancija!!! |
|||
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |