|
HOSE SILVA - Паралелна работа на мозокот! |
Внеси реплика | страница 123 11> |
Автор | |
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 30.Јануари.2009 во 12:57 |
INTERESNO AKTIVIRANJE NA DVETE POLOVINI OD MOZOKOT ... TOA BI BILO NA OVOJ NACIN ... PRAVIME MATEMATIKA SO LEVATA STRANA , LOGICHNATA ... I VO ISTO VREME MEDITIRAME , DESNATA STRANA ZA IMAGINACIJA ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
criminal-F
Сениор Регистриран: 02.Јануари.2009 Локација: Japan Статус: Офлајн Поени: 173 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
paralelna rabota: pesakuvam i mastika dzvakam
kola vozam i na telefon razgovaram slusam predavanje i zemam zabeleski pijam kafe i gledam televizija site se paralelni raboti:D:D:D: Изменето од criminal-F - 30.Јануари.2009 во 00:49 |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I na Hitler jajcata mu bile spoeni
|
|
zaguben
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NA AJNSTAJ LEVATA HEMISVERA I DESNATA HEMISVERA NA MOZOKOT BILA SPOENA SO USTE EDEN MOZOK VO SREDINATA .
Toj mozok im bil kako most za povrzuvanje |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се прашувам......дали ако ја активираш и другата половина од мозокот ќе добиеш шамар од дотичната?
значи....
ако го анализираме проблемот на господинот збунет,
ќе заклучиме дека силва методот е многу штетен
и плус болииии....
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DOBRA VECHER ... DRAGO MI E STO SILVA METODOT POBUDIL INTERES ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja koa nekoja mi se sviga mozam da ja zamislam samo do pola gola
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Магнолија, еве ја темата за Хозе Силва, можеш овде да дискутираш.
Зен, фала за линкот Изменето од anastea - 29.Јануари.2009 во 15:18 |
|
magnolija_mk
Нов член Регистриран: 29.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ej lugje Ej lugje..... saka li nekoj da rzgovara za Hose Silva metodot???? Изменето од magnolija_mk - 29.Јануари.2009 во 15:02 |
|
Se e sega i ovde.... minato i idnina ne postojat.... se e vo umot ;-)
|
|
Nikki
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 259 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu mi e interesna ovaa tema
Dali se znae, ima li nekakvi dokazi deka navistina e taka Toa so levata i desnata strana Dali e naucno potvrdeno, ili se raboti za pretpostavki Bi sakala nekolku interesni linkovi za ovie metodi na Net Kade sto bi naucila poveke Nesto kratko ednostavno i jasno |
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZDRAVO NIKKI ... DRAGO MI E STO SAKAS DA SLUSAS ZA SILVA METODOT ... NEKOI LUDJE ... I BEZ DA CITALE ZA SILVA METODOT ... RABOTAAT SO DVETE POLOVINI OD MOZOKOT ... I KOGA SE BUDNI ... OSTANATITE ... GO KORISTAT SAMO LEVIOT DEL OD MOZOKOT T.E. 1/2 GRUBO KAZANO ... TOJ DEL OD MOZOKOT E LOGICHKIOT DEL ... KOJ STO PROVERUVA CELO VREME DALI E TOA LOGICNO ILI NE ... TAMO NI E SMESTENO EGOTO ... KOGA KE VIKNEME JAS ... TAMO E MATEMATIKATA ZA SOBIRANJE , VADENJE, DELENJE , MNOZENJE ... INFIZITIMALEN RACHUN ... ISTO TAKA LOGIKA ZA POGOLEMO, POMALO, EDNAKVO ... A DESNATA STRANA NA MOZOKOT E EDEN OGROMEN MAGACIN ... SO MNOGU INFORMACII ... OD ALGITE .... DO PRADEDO, DEDO , TATKO I NASITE INFORMACII ... SAMO STO IMAAT FATENO PAJAZINA ... I NE SME SVESNI STO SE IMAME .... VO DESNATA STRANA NA MOZOKOT NE SME ONA "JAS" ... TAA STRANA OD MOZOKOT NIKOGAS NE SPIE .. BIDEJKI E SOVRSENA !!! SEKOE RESENIE OD DESNATA STRANA E VISTINSKOTO RESENIE !!! DODEKA LEVATA STRANA OD MOZOKOT NE E SOVRSENA ... SE ZAMARA ... I MORA DA SPIE ... I RESENIJATA NA NEKOI PROBLEMI AKO SE OD LEVATA STRANA .... MOZE DA SE TOCNI .... NO CESTO SE POGRESNI ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Nikki
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 259 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам повеќе да слушнам за Силва Метод
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za paralelna rabota na mozokot nema potreba od internet.
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kutar ke bide toj na kogo ke mu trebaat 3-4 metodi za da spoznae nesto za sebe, blazesi mu na toj na kogo ne mu treba nieden k*rs.
|
|
Внеси реплика | страница 123 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |