|
Дали Македонија има претседател?! |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | ||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 01.Мај.2009 во 21:29 |
|
Е немој разбирасе....., Глигоровиќ ќе се налути ме разбираш, ако ме разбираш. А, знам дека ме разбираш. Граѓанинот водкица ,,РАЗБИРАСЕ,, и понатаму ќе си командува со оваа бедна држава се додека не ја среди.......... Па и самиот Коле Глујо е под негова контрола и команда. Изменето од orlov - 01.Мај.2009 во 21:30 |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Го нема никаде..оти тој е само Председател-избран...сеуште не е стапен на фунција званично..чинам дека таа свечаност за наименувањето (стапувањето) е закажано за 12.05.2009година.
Засега ...прецедник ти е (сеуште)..оној граѓанинот ВОДКИЦА...разбира се.
|
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
ato
Група Регистриран: 08.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 76 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zdravo
kade e sega pretsedatelot. Go nema nigde. Toj e pretsedatel na Makedonija kolku [to e medvedev na Rusija. Se znae koj e pretsedatel pa GRUJO ala ...... |
||
rabani
Сениор Регистриран: 02.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
makedonija go ima goko ratkapna. dezerterska p****
pozdrav od voen veteran Изменето од anastea - 01.Мај.2009 во 00:44 |
||
DOAGA ISUS SO 200000 SVETII
ZA DA IM STAVI KRAJ NA SITE PROKLETII |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sto se odnesuva do pretsedatel , da be ........ ima portparol na pretsedatelot vo funkcija na pretsedatel
Изменето од anastea - 30.Април.2009 во 21:02 |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Republika Makedonija ima sve .... samo nema more ...... a za pretsedatel zbor ne stanuva .......... ima i povekje od eden
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Од 12.05.2009 година и официјално.
Ова нилку да не се повторуваат во прашањата.............некои СИ физикуси.........кои Б/Ц им го има испрано мозокот па сега прашат л ипрашат.................Ама вистината е една но не е на нивна страна, како и одговорот кој не е на нивна страна. Толку црвенквци................ви помина рокот. Само пазете се од ИНСПЕКЦИИТЕ............. инаку ...........,............а ве намирисаат ......а мав ви е работата............... |
||
|
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Но, затоа на тој пост никој не коментира ништо? Некому ми се чини дека му смета новиот претседател. Изменето од orlov - 28.Април.2009 во 11:41 |
||
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa normalno,posle izborite si dobivme pretsedatel,neka mu e so sreka mandatot...
|
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ima, ima......ako na nekoj ne mu se dopaga toa, neka poceka nekoe vreme
a od kukaci i kobaci, kraj da se nemalo |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kakov takov , pretsedatel e ... se nadevam deka imaat dovolno voda i saksii dlaboki vo slucaj da pusti koreni
|
||
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znam...jas samo go prasav da li e licno zadovolen?
|
||
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
каква е оваа тема-дали Македонија има претседател
па нели Ѓорге Иванов е новиот претседател Б.Ц е веќе минато,што уште ви рие Б.Ц по мозок уште чи Б.Ц ќе го повикувате за се???? Орлов убаво си кажа-си избравме претседател по своја мера |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
navistina .... REPUBLIKA MAKEDONIJA si dobi pretsedatel po mera ..... kako sto sleduva za edna oaza na mirot ... dobro de ... ne e bas palma .... FIKUS e ama ima vreme ...... mozebi kje porasne vo palma .... nekoj den
|
||
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |