|
Солзи |
Внеси реплика | страница 123 11> |
Автор | ||||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 12.Март.2008 во 18:50 |
|||
знам,.......
|
||||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
sekundi bea vo prasanje ete.... |
||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
сега ми кажуватеееееееее |
||||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
taka nekako bese manje vise |
||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...МОЖЕБИ ПЕЕШ НЕШТО .....ПА ТИ ПАДНА ЖАЛ....!!! ..НЕ ПЛАЧИ МИЛО ЛИБЕ НЕ ЖАЛИ... ЈАС ПАК ЌЕ СЕ ВРАТАМ.... |
||||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
зошто сега сами ми течат ?? ...
|
||||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
se slozuvam
|
||||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
NE!!! ako te natera da zaplaces, a po priroda ne si placka, znaci razbudil silni cuvstva kaj tebe.
Ubavi ili neubavi, silnite cuvstva se potrebni!
|
||||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||||
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Placev cel den zavcera ,mislev na mojata pocinata drugarka , lani na toj den ja vidov posleden pat , uf...............mnogu mi e tesko koga ke se setam , mi nedostasuva
|
||||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...i koga si pre-pre-sreken/na
|
||||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Solzite doagaat koga ti e tesko na dusickata..
|
||||
strawberry
Нов член Регистриран: 10.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Јас бев многу голема плачка...точно! многу ми беше подобро откако ќе се изнаплачев ама што после тоа?...проблемот за кој сум плачела не поминал...а јас само имам отечени очи и јака главоголка...веќе не плачам...
|
||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Solzi soleni
solzi proleani bez nekoja polza po nekoja solza covek da go karakterizira i toa smeenje i solzi edno bez drugo neodi - da mozit da se sporeduva |
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
Внеси реплика | страница 123 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |