|
Мизар |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | ||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 24.Април.2014 во 00:29 |
|
|
||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
тука фали анимацијата (drunk) од скајп и “офтопикот“ у “Разно“ |
||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
попензионерско нешто- амин
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....... Нема фанови - луѓе без работа “пензионери“ http://www.youtube.com/watch?v=FHO4u24E1Pc Тоа заслужува “внимание“ |
||
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мрачно и депресивно, многу неатрактивно за слушање
секоја чест за нивните текстови и уметноста вложена во музиката, ги9 почитувам за тоа, ама неверојатно одбивни се за слушање а и страв ми е дека ако почнам да ги слушам дека ќе се запопам без лутежи, тие што сте фанови, реков риспект |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mizar - Konstantinopolhttp://www.youtube.com/watch?v=bmernq46E-8&feature=relatedЗоки цар Ова за добра ноќ - ојдоф |
||
|
||
-Dawn
Сениор Регистриран: 29.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 130 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
the Carpenter
Нов член Регистриран: 26.Март.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Требало (требаше) да останат disbanded во почетокот на 90тите години. Првите албуми со Таневски Таневски беше, така?) им се мастерписз, али потоа не звучат и не личат на себе си. More like Anastasia :)
А ова последново ... ме разочараа дури и мене (не сум фан, само запознаен). |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ооо, колку само се ежам на Мизар.
Девојка од бронза Бело море Добри се, добри, а и Горан сакам да ми биде татко. Изменето од Tiggy Vicious - 09.Јануари.2011 во 20:10 |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Знам Лу, и кој се помина и кој остана во бендот.
Јас во принцип не сакам такви бендови, во кои останал еден или двајца од оригиналните членови, но Горазд е еден од основачите и може да се каже голем дел од душата на Мизар. И она што сега го прави, не отскокнува драстично од почетоците, иако култните времиња и легендарните песни не верувам дека некогаш ќе ги повторат...
Не верувам дека може да се повтори Градот е нем , Девојка од бронза, 1762...
И како такви, јас пак ги сакам... и поарно ќе го слушам Горазд со хорот, отколку разноразни Елвир Мекиќи и Јован Јовановци...
Тоа сакав да кажам
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
anastea...bendot vekje NE postoi, samo chapovski e "bendot"....toa mi e zborot!
|
||
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |