|
SUPERHIX |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | |
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 16.Јуни.2011 во 17:36 |
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никогаш не ме импресионирале. Онака ми се. Ама направија некои измени на мак.муз сцена и храбро се промовираа на времето.
Ми се свиѓа стихот Песни глупави лесни а песни глупави тешко се пишуваат- во право се, треба доста труд за тоа(без иронија)
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако мислиш на тоа што стилот е веќе искористен од други музичари тоа е друга приказна |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бајата работа...
|
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Голема грешка на Суперхикс што концертот го прават во Колосеум, како прво, не го бива местото, а како второ, не ја бива ограниченоста, 1500 карти? WTF? г'з преку глава ќе биде за влагање внатре
криво ми е што ќе треба да го помогнам бизнисот на бедно место како Колосеум, ама бидејќи сум фан на Суперхикс кои концерт не одржале одамна ќе одам |
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Интересни ми се, не сум некој голем фан, но ги слушам понекогаш
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gi postuvam..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
macaparket
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Superhiks se zakon.Gi slusam ne do tolku sea da imam i album doma, ali imam po nekoja nivna pesnicka.Bas se zakon.Gledam kaj niv na majspejs ke imaat nastap vo noemvri vo skopje vo metroplis pa mozda ke idam!!!
|
|
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT |
|
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе го има некој последниот нивни албум, мислам немаше име
или првиот пак, Чекај бе викам, каде бе малку ??? иначе гледам сте ги вреѓале, срам да вие, може не ви се допаѓа таква музика но не се за потценување и зар не ви текннува дека беа првиот бенд на MTV со песната Раде? Изменето од zabegan - 07.Август.2008 во 01:27 |
|
|
|
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Legendi su
tie trebat u Evrovizija za atmosfera nr 1 |
|
biser
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
одлични се, само напред, башка што се оригинални, авторска музика, супер!
|
|
rebel kid
Нов член Регистриран: 24.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
losoo!!!!!!! za mene ska muzikata e muzika za nezreli:)ok,aj da slusas nekoj grupi ok,ali ska da ti e omilena muzika?ne bas.ne mi se svigaat superhiks
|
|
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |