IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Музика
  Активни теми Активни теми RSS - SUPERHIX
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

SUPERHIX

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 4>
Автор
Порака Обратен редослед
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: SUPERHIX
    Испратена: 16.Јуни.2011 во 17:36
Originally posted by marinka marinka напиша:

epa fala vi mnogu na komplimenti...nemam namera da se spustam taka nisko...ne vi e mestoto tuka ocigledno cim idete so takvi stavovi...nemate potreba za vakvi ispadi ali ocigledno kaj vas procesite na razmisluvanje se mnogu "RAZVIENI"...vi ja prepustam temava,pa SER*TE SE KOLKU SAKATE!
На секој бенд му требаат вакви зенски фанови што ќе ги бранат од петни зилида подршката е многу битна работаплазење
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2011 во 17:34
Никогаш не ме импресионирале. Онака ми се. Ама направија некои измени на мак.муз сцена и храбро се промовираа на времето.
Ми се свиѓа стихот Песни глупави лесни а песни глупави тешко се пишуваат- во право се, треба доста труд за тоа(без иронија)голема%20насмевка
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2011 во 03:21
Originally posted by Tetratka Tetratka напиша:

бајата работа... кул
зашто бајата, ако збориме за Суперхикс, ова е нешто сосема ново
ако мислиш на тоа што стилот е веќе искористен од други музичари тоа е друга приказна
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Tetratka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Септември.2008
Локација: дрвара
Поени: 5153
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tetratka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2011 во 00:47
бајата работа... кул
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2011 во 19:15
им излезе новата песнана Суперхикс со видео спот

Суперхикс - На лута рана

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2011 во 18:09
Голема грешка на Суперхикс што концертот го прават во Колосеум, како прво, не го бива местото, а како второ, не ја бива ограниченоста, 1500 карти? WTF? г'з преку глава ќе биде за влагање внатре
криво ми е што ќе треба да го помогнам бизнисот на бедно место како Колосеум, ама бидејќи сум фан на Суперхикс кои концерт не одржале одамна ќе одам

Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2011 во 15:19
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2008 во 15:20
Интересни ми се, не сум некој голем фан, но ги слушам понекогаш
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2008 во 12:23
Gi postuvam..
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
macaparket Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Април.2008
Поени: 293
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај macaparket Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2008 во 10:20
Superhiks se zakon.Gi slusam ne do tolku sea da imam i album doma, ali imam po nekoja nivna pesnicka.Bas se zakon.Gledam kaj niv na majspejs ke imaat nastap vo noemvri vo skopje vo metroplis pa mozda ke idam!!!
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT
UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE
MNOGU GOMNA SERAT

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Август.2008 во 01:20
абе го има некој последниот нивни албум, мислам немаше име
или првиот пак, Чекај бе викам, каде бе малку ???
иначе гледам сте ги вреѓале, срам да вие, може не ви се допаѓа таква музика но не се за потценување
и зар не ви текннува дека беа првиот бенд на MTV со песната Раде?

Изменето од zabegan - 07.Август.2008 во 01:27
Кон врв
Red`Black Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 25.Јули.2007
Поени: 845
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Red`Black Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2008 во 17:40

Legendi su

tie trebat u Evrovizija

za atmosfera nr 1

Кон врв
biser Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 85
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај biser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2008 во 12:01
одлични се, само напред, башка што се оригинални, авторска музика, супер!
Кон врв
rebel kid Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Ноември.2006
Поени: 29
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rebel kid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2006 во 17:58
losoo!!!!!!! za mene ska muzikata e muzika za nezreli:)ok,aj da slusas nekoj grupi ok,ali ska da ti e omilena muzika?ne bas.ne mi se svigaat superhiks
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 4>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.