|
Време и љубов |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | |
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 07.Ноември.2008 во 10:12 |
важно е да ја приметиш , а не да дојде точно на време , треба да рассудваш и да знаеш да избереш , инаку нема сречен крај . Инаку за темата дум спиро сперо , додека дишам се надевам . Ке зборам за љубовта , ке филозофирам за да ја осознаам што подобро теоретиката , за праксата ја имаме доста . размена на искуства , мислам дека тоа е тоа ...
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
важно е лjубовта да доjде на време. во точниот момент. инаку само драма, драма, драма.
|
|
SLABICKA
Група Регистриран: 26.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
smetam deka koga ste so sakanata licnost bilo koja tema mimo ljubovta bi bila izlisna i gubenje vreme.sepak zaednickite momenti mozat da se iskoristat mnogu poracionalno..................
|
|
predizvik
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se dodeka sme sposobni da mislime,ke filosofirame i ke barame milioni pricini i uslovi za ljubovta. |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... pozelno e da se bide poveke vreme zaedno... i da ne se cepidlaci...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prvo se obelezuva busotina za nafta, se diskutira, a potem se busi
|
|
ana anka
Нов член Регистриран: 14.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
abu al zarkawi
Сениор Регистриран: 27.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znam
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и јас многу време трошев во филозофирање, во исправање на крива дрина, анализирање на ситници, на секоја реченица....неместо да го гушнам и да му покажам колку го сакам.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima filozofija, dur ja ubeduvam da mi dae
|
|
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Taka e se soglasuvam se pomalce vreme imaat lugeto za ljubov
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo od sladok seks proizleguva ljubov.
- A be , Mujo, vadi go koa ke ti dojde, vidi kolku deca si naprail, so sto ke gi hranis ! - A be da mozam i noga ke piknam u toj moment, a ne da go vadam . |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na krajot izleguva deka nema nisto povazno od ljubovta.A onoj sto ne ja doziveal nema ni da me svati.Onoj sto ja pocustvuval ke si pomisli eve uste eden covek go upotrebuva zborot ljubov ,a ni samiot ne znae kolku znacenje krie vo sebe.Ne znam dali znam i nema da ve ubeduvam vo postoenjeto na ljubovta i nema da se trudam da ja opisam,ni da ja objasnam.Za ljubovta ednostavno ne moze da se zboruva.taa treba da se dozivee.I samo togas ke pocnete da veruvate vo neverojatnoto i ke pocne da se slucuva nevozmoznoto. |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovde na forumov se ispozaljubivme edni u drugi, a so drugi se ebeme
|
|
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |