|
Смрт почеток или крај... |
Внеси реплика | страница 123 21> |
Автор | |||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 03.Јуни.2012 во 03:26 |
||
А јас само муабет.
|
|||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|||
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Jas ne mozham tebe da te prosvetlam...toa kje morash sama...sekoj individualno...
A za sushtinata... od koga sum na forumov pishuvam...taka da ne se povtoruvam... Kratko...chistata svest(ne mentalna) taa e sushtinata....nekoi ja narekuvaat - bog, drugi ljubov....ama nieden zbor ne ja dolovuva i dokazhuva...samo dobar uvid.
|
|||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А која е таа суштина што е... заедничка за сите.. просветли ме?
|
|||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|||
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne be dusho...sijalichkata e za site
Ne postojat dve identichni raboti, da. Ama sushtinata e edna zaednichka za site...i aj sega mnogu da ne zboram...da ne mi se povtorno blokira mozokot...kako denovive.... pa kuj znae shto ushte kje otkrijam....
Изменето од viktorija123 - 03.Јуни.2012 во 03:08 |
|||
|
|||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ова со сијаличката за мене? Оооо душо, јас сум бетер од рингла кога станува збор за капирање Инаку има разлика од смрт и преродби во животот до вистинсково 'умирање' и преминување во друга форма. Се друго може да биде симболична, метафоричка, споредбена примена или примена во некој сосема друг облик. Споредбите се прифатливи, но две идентични работи не постојат.
Изменето од ekszi88 - 03.Јуни.2012 во 02:57 |
|||
|
|||
viktorija123
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Shansa za prosvetluvanje...ili kratko da ti svetne sijalichkata, shto pak ne znachi deka toa ne mozhe da se sluchi i dodeka postoish kako chovek...
|
|||
|
|||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Смртта е крај за многу работи, но и почеток за нешто ново.
|
|||
|
|||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne e niti ednoto,
niti drugoto |
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Kraj za mrtviot, nov pocetok za zivite okolu nego
|
|||
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ова е точно и затоа животот треба да се живее среќно и весело |
|||
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Hahahaha, za mene da ti kazuvam bratce jas sum covek koj stalno si gi menuva stavovite! Eden den ova eden den ona... Sega stvarno me iznasmeja! Tuku dajte kazite go ona so kokoskata i jajceto za toa sto spomna messenger. |
|||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
а...за тие кои се живи умрели вальда е постоjно во почеток.
|
|||
invader
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 442 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ептен е крај!
|
|||
在美居住和工作 ——快来参加官方举办的美国绿卡抽奖!
|
|||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Tebe Dare kako i sekogas imam poteskotii da te razberam sto sakas da ni kazis. Znaci so prviot post celis na toa deka zivotot sto sega go ziveeme e samo edna etapa na toa sto doprva sleduva (i deka potoa site ke ziveeme vo "duhoven svet"), za vednas vo naredniot post imas tekst od pesna sto vrska nema so predhodniot post.
Ako imas nekoi poteskotii so preveduvanje na tekst, slobodno kazi ke ti pomognime. Jas mislam deka imam kazano mislenje na ovaa tema, ama aj pak. Kraj si e kraj, dali na nekoj mu se dopajga toa ili ne. I ne plasete se od smrtta, toa e rabota sto mora sekoj od nas da ja pomine, tuku raduvajte mu se i cenete go vasiot zivot.
|
|||
Внеси реплика | страница 123 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |