![]() |
|
Кичево |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 5> |
Автор | ||
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 10.Јуни.2014 во 09:19 |
|
![]() |
||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Тоа е Китино кале,цел врв е со остатоци од поранешна средновековна тврдина.
Исто така на врвот има спомен костурница на паднати борци во НОБ. |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
Генерал Митре ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
|
Го гледав и официалниот сајт на кнежино пред да појдам таму, и еве веќе недела дена покушавам да направам статија за тоа место но таа убавина не може да се опише со зборови ниту да се покаже на слика.
Затоа топло им препорачувам на сите: ПРАВАЦ КИЧЕВО И УЖИВАЈТЕ!!! |
||
![]() |
||
stigma04 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
|
Mnogu ubavo mesto e kade sto se naoga manastirot sv georgi,imam odeno i mislam deka zeni monahini imase ali sepak preubavo mesto.
|
||
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
||
![]() |
||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
|
http://www.knezino.org/
Eve i oficijalna strana na Manstirot Sv.Gorgi-Knezino Na stranata gi ima vizuelno proektite za ureduvanje na celiot kompleks... Dali ima nekoj informacija do kaj e realizacijata na ovie proekti? |
||
![]() |
||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
|
го приметив ова кружново, како ритче на сликата.... што е тоа ? ![]() |
||
![]() |
||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Мислиш вака визуелно Генерале Митре... ![]() Изменето од bijonse1 - 21.Октомври.2010 во 16:54 |
||
![]() |
||
Генерал Митре ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
|
на две места, на само 5 км од Кичево, Кнежино со манастирот Свети Ѓорѓија и Куќата на уметноста, и Богородица Пречиста ќе го видите рајот. Појдете!!!!
|
||
![]() |
||
alekso_2000 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
|
Абе друго не знам , ама бизнисот со кичевчани ми ојт .....ненормално
![]() |
||
car's freack
|
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Ова од Anarchy ме потсети на еден виц за Кичевчанка,повеќе е смешен заради дијалектот,вака некако беше...... Дечко и се пушта на кичевчанка и оваа му вика - Ја не зна да се бацва, не зна да се лапа' - Клај го! |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
![]() |
||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
|
ајрон фенг ![]() |
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
кога ќе помислам на градов..
во глава автоматски ми се упикуваат ајрон фенг.. ![]() |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
Grad vtisnat pomegju kichevskoto KALE i izletnichkoto KRUSHINO iako povekje etnichko e dobar i ubav grad.
Sekoe moe odenje tamu ima svoe dozjivuvanje i me vrakja ne edno minato vreme koa sekoja godina vo nego prestojuvav po eden do dva meseca. Imam spomeni dosta dobri koi iako se od dalechnite sheeseti i sedumdeseti godini od minatiot vek seushte gi nosam vo mene. Kichevo e vtor grad na mojata mladost. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |