|
Причина за стапување во брак |
Внеси реплика | страница 123 8> |
Автор | ||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 13.Јули.2011 во 08:37 |
|
|
||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да не ми бидат вонбрачни децата, ако би ги имала некој ден.
За друго ништо. Може да постои љубов и без тоа парче хартија од матичарот. |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Бременоста како причина за стапување во брак воопшто не ја оправдувам! Ви стапила во брак само поради заеднички живот...стабилност...љубов... ниедна друга причина мислам дека не би ме натерала на тој чекор |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ovaa izjava nekako drzi voda:...kokoskino slepilo.......
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да беше страшно раѓањето немаше да раѓаме пак ние кои еднаш сме родиле, нити пак ќе бевме тука на форумот Раѓањето е само уште едно убаво/слатко чувство кое ние жените храбро го поднесуваме. Тешко е ама не многу, минливо е. Со првиот поглед на она кравајче завиткано во бели пелени се се заборава. |
||
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne se sekiraj lepoticka87....ke ostanes ziva.
Jas so moeto prvo dete taka mnogu se plasev i si mislev deka ke umram. Navistina taka se cuvstvuvav...ama se ispadna dobro. Ako ti recam deka ne boli, ke te lazam....ama najdobro za tebe ke bide da gi slusas sto ti kazuvaat babicite i lekarot i pravis toa sto ti velat...polesno i pobzo ke si pomines. SO SREKA.
|
||
lepoticka87
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 01.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e eve sum povtorno posle dosta vreme.. pa.. eve me konecno oficijalno mazena zavedena u knigata nema vise beganje :P :D hehe pa kako bese.. hm.. ubavo bese.. ne pravevme neso mnogu golemo posto znaete veke bremena sum u sekoj moment ocekuvam da se porodam taka da nemase da go izdrzam cel toj teret svadbi i sl kako so normalno site sakavme ali nema veze i ova bese ok. naj bliskite, moite negovite u maticno posle u kafana pa doma i taka od redot si pominavme.. srekna sum ubavo e.. ne e neso posebno da si kazes ej sega sum mazena i neso da ti se skratat nekoi rab ili koj znae so da ti se smeni u zivot.. mada normalno saa ke se smenat dosta stvari, ali voglavno toa e,.. ili pak ja si bev i taka naviknata so nego da ziveam i sve toa neli zaednicki zivot i sl pa sega edino inakvo e toa sto sum oficijalno negova zena so negovoto prezime i sl.. moram da idam ovie denovi da si gi smenam licnata karta, vozackata i tamu uste nekoi doc za da mozam da se porodam odnosno da ne ima problemi prvo edno pa posle drugo, malce se losi lekarive drski.. epa eve i ova se zavrsi.. pa sega ke vidime kako so ke bide.. sega edino mi ostanuva da sobiram sili i da go pobedam stravot od porqagaj.. uf.. imam uste 6 dena do krajniot rok.. luge strav mi e.. :) uf... :) kisscinja |
||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ти викаат од дома
Изменето од Gabriela_S - 15.Април.2009 во 23:16 |
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
edinstveno ljubov
|
||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
||
milata jas
Сениор Преселница Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 302 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a?
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pravi so sakas
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
milata jas
Сениор Преселница Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 302 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da,deca mada i bez brak moze deca....mene seuste ne me isprovociralo nesto,dovolno za da go napravam toa
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
razvod!
|
||
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
||
Внеси реплика | страница 123 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |