![]() |
|
Моментално најдобар играч |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 9> |
Автор | |
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 27.Ноември.2013 во 14:10 |
Значи од прекини Леонел има дадено 36 голови, додека Кловнов 60 (дури 39 пенали), што значи дека Меси ОД ИГРА има дадено 24 гола повеќе...
![]() |
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Меси VS Роналдо
Од сезоната 2009/10 и двајцата одиграле помалку од 200 натпревари, но постигнале повеќе од 200 погодоци. ![]() На 197 средби Меси постигнал 217 голови, додека Роналдо има 206 погодоци во 193 натпревари. Роналдо постигнал многу повеќе голови со глава од Аргентинецот (24-8), има и двојно повеќе голови од слободен удар (21-10), а има и многу повеќе пенали од Меси (39-26). Оттука може да се каже дека Аргентинецот е многу поопасен од Роналдо, но Португалецот се одликува со поразновидна игра. |
|
![]() |
|
Alex1970 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 21.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Najmomentalno Robin van Persie
![]() |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
повеќемина се
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
aacer92 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 10.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
kristiano ronaldo
|
|
![]() |
|
riki1899 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
spored mene seuste e nezamenliv Ronaldinjo
|
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Кристијано Роналдо ќе има шанса да ја одбрани титулата ’Најдобар фудбалер на светот’ според ФИФА, откако светската фудбалска федерација го номинираше во финалистите на традиционалниот избор.
Сепак, според сите светски фудбалски експерти главен фаворит да ја освои наградата ’Најдобар фудбалер на светот’ за 2009г. е Лионел Меси. Освен Меси и Роналдо во финалниот избор влегоа уште Бразилецот Кака и плејмејкерите на Барселона Андрес Иниеста и Чави Хернандез. Првичната листа која ја објави ФИФА беше составена од 23 фудбалери. Интересното е тоа што сите петмина настапуваат во двата најривалски клуба – Барселона и Реал. Победникот ќе биде одреден од гласовите на селекторите и капитените на националните репрезентации. Мирсад Јонуз и Гоце Седлоски гласаа за Леонел Меси. Меси годинава веќе ја доби Златната топка во исто толку престижниот избор на францускиот магазин Франс Фудбал во кој гласаат новинари од целиот свет. За фудбалерки на годината се номинирани Бразилките Кристијана и Марта, Германката Инка Грингс и Биргит Принц, како и АнгличанкатаКели Смит. Церемонијата ќе биде во Цирих на 21 декември. |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Najdobar Igrac > Messi
Najdobar Glumec > Ronaldo |
|
|
|
![]() |
|
mariija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
torres
![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Очигледно моментално наjдобар е Меси
|
|
![]() |
|
BoaVista ![]() Сениор ![]() Регистриран: 24.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Spored mene najdobar e Cristiano Ronaldo.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
aceviz ![]() Нов член ![]() Регистриран: 29.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9 |
abe najdobar....nema najdobar zaso ima razlicni pozicii na pr; terry e najdobar za negovata pozicija a kaka za negovata taka da moze da odbereme eden tim najdobar a igrac ne.....ali ipak spored mene od navivacki aspekt gerrard,torres :)
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Моментално незнам коj е ,но видите што прави Евер Банега
|
|
![]() |
|
LSFC ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 1004 |
Lionel Mesi
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |