|
Дигитален апарат (филтри, WB ...) |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | ||||||
bruss
Нов член Регистриран: 27.Јуни.2013 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 27.Јуни.2013 во 17:20 |
|||||
Ако може и за мене мала помош, и јас сакам да си купам дигитален апарат со цена од 3500-5500 денари, па предлагајте што може да биде за тие пари и со какви батерии, ќе го користам поретко, така да нема потреба од екстремно високи цени за да стои во кутија..
|
||||||
mdeni
Сениор Регистриран: 23.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 719 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Видео Дата ќе да е карши зоолошка. :)
|
||||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Е дигитален е де, ама не може да “мрдне“. Затоа барам сервис, прво да се “уклучи“. Него на тие телефони никој не се јавува, па сега најдов некој друг серис карши зоопошка. |
||||||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Па нели ти е дигитален? Мислам темава е за таков
Најчесто сликите се на SD картичката, освен ако не е некој чуден апарат со некој GB меморија
|
||||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Фала ти, утре потегнувам врски и ке ги најдам
Од синчето ми е подарок, а ми останаа внатре прекрасни слики од Македонијава наша. |
||||||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Не бе наши се, Скупи број не знам кој .. тоа накај Систина новата мислам дека е. Не го знам Скопје, сори
|
||||||
|
||||||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Ова К&К да не се со седиште во Белград оти читав нешто низ нетот дека некои се изгореле со апарати -не ги добиле назад ни по 7 месеци. Ако се во Скопје, лесна работа. |
||||||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Мамче не знам зошто ама мислам дека сервисери за Самсунг се K&K електроникс, не знам како се поврзани со Техномаркет. Оди прашај таму ... Или ѕвони на некој од броевите, може ќе имаш среќа
|
||||||
|
||||||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Ајде дечки помош. Добив подарок апарат Самсунг 5х од Америка. Ама ми се расипа. Каде во Скопје има сервис да се порави? Прашав повеќе фотографи ама никој не знае да ми каже каде да го однесам на поправка.
|
||||||
LaBo
Сениор Регистриран: 30.Мај.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 123 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
.
Изменето од LaBo - 22.Ноември.2012 во 23:38 |
||||||
Ribarot Klime
Нов член Регистриран: 13.Февруари.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
"Kolku pari tolku muzika", a vo fotografijata e potrebno mnogu muzika... taka da ne frlaj dzabe pari za filtri, kupi si podobar aparat.
|
||||||
JJakimovski
Нов член Регистриран: 04.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Здраво
1. Ми треба совет за ранец (пожелно за на едно рамо) што ќе ми ги собере: - Nikon D90 и два објективи - 18-105mm - Nikkor 70-300mm VR 2. Дали би имал потреба и за што служи: "Sunpak 72mm Ultra-Violet Filter" знам дека служи за заштита на т.н. предно стакло на објективот од прашина и сл. и пишува и дека "Improves contrast and color saturation by reducing the effects of ultraviolet light, atmospheric dust and haze in sunny landscapes". Фала однапред. Изменето од JJakimovski - 05.Април.2010 во 18:20 |
||||||
filipgmp
Нов член Регистриран: 22.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Bez razlika sto Mire prsti iskrsi da i napise na Silvija saglam objasnuvanje a nea ja mrzese da dade pristoen odgovor jas kako amater nesto podnauciv od ovoj mini tutorial na Mire :)
Ubavo objasneto pozdrav Mire |
||||||
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
ova bese najdobro nesto sto sum go sretnal na forumive za fotografija...
mire prtsi iskrivi za da objasni , a tebe ti bese tesko da napises marka i model , kako biti pomognal covekov uste podobro... ... STRASNO...
|
||||||
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |