|
Начини да го фатите партнерот како вара? |
Внеси реплика | страница 123 6> |
Автор | |
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 04.Декември.2008 во 23:19 |
znaci seushte ne vara,hahahaha,nema promena vo odnesuvanjeto
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pretpostavuvam deka se promenuva vo odnesuvanjeto kon tebe...
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nacini????....ck...nema!!!
ako mu se vara - kje vara! |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke go fatite za...pa ke vidime dali ke mu tekne uste ednas
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neka vara,ako moze,samo neka bide umen da ne doznaam
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
Keri
Сениор Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зависи како го прави тоа,ако е паметен, ќе си вара и нема да дознаам...ама ако осетам промени или дознаам од друг, сфаќам дека не го бива, тој ти станува резерва,која набргу ќе ја откачиш,затоа што си нашла и ти друг на кој ќе почнеш да му веруваш и надеваш дека нема да биде исто...А ако сам ми каже дека варал и му е жал, тогаш сериозно треба да се размисли..ќе простам, но следниот пат е лош крај!
|
|
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako veke reshil po toj pat,slobodno neka poveli,ic ne razmisluvam da baram nacin da go otkrivam......
|
|
|
|
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma ima totalna sloboda od mene...
|
|
DeepBlue
|
|
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ne se zmaram dali vara ako najde podobro neka poveli
|
|
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еј види колку убаво ланче, саат ти купив, ГПС му е мајката
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne se ni trudam .....ama sekirata mi e ostra za sekoj slucaj....
|
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се согласувам во целост |
|
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za fakanje, ajde, mozebi nekako ke ja fatis, ke ja setis... Ama ako achik ne ja fatis (t.e. slucajno ne se iznenadis) vistinski predizvik e da najdes nacin kako da i pokazes deka si ja otkril... neli?
|
|
DeepBlue
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога осеќаш дека нешто не е во ред , тогаш стварно не е во ред.
Швалерот е секогаш во близина на жената . Секогаш кога се појавува тој за кого се сомневаш дека е швалер , се појавува промена кај жената во расположение , хиперактивност . Уствари ако имаш добар нос можеш да ги осетиш хормоните , кога ќе го види швалерот таа се влажни . Изненадно се појавува нов пријател во нејзиниот живот , нагла промена на расположење е највепечатливо . Појке се дотерува жената . Нон стоп станува средена . наеднаш има повеќе обврски , ехееееееееее уште колку имам да кажам. Кога ќе сети дека си ја сетил има виновен поглед , знае дека е крај , само прашање на време е. Изменето од hektor - 29.Ноември.2008 во 14:50 |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Внеси реплика | страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |