|
Енотека |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | ||
fichot
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 12.Февруари.2008 во 15:23 |
|
Викаат виното станува подобро со годините ама негде гледав дека тоа не оди до бескрај т.е. дека има „пик“ или врв на зрелост и потоа му опаѓа квалитетот, па ме интересира ако има некој што се разбира да пише на кој начин се оценува или се знае на кое вино кога треба да му дојде „пикот“.?
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ПССССС..ВИДИ ГО ОВА.. ...И ПОСЛЕ,НЕ ПОСТОЕЛЕ CRNI VINA!!!..ИЛИ ОВА НЕ СЕ ВАЖИ...ЗАТОА ШТО Е ОД SFRJ!!! |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Баш не можеме да се најдеме....
Ех, баш пред некој ден добив едно вино од Анска Река од 1997 година! мммммммм
|
||
Veni Vidi Vici
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ИМА,АМА НИКАКО ДА СЕ СОБЕРЕМЕ,ДА СЕ ВИДИМЕ ДА РАЗМЕНИМЕ ИСКУСТВО...
|
||
|
||
Antiqua
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Алооооооооооооооооо.....има ли колекционери на вина тука или не?!?!
|
||
Veni Vidi Vici
|
||
Antiqua
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас собирам сортни вина. Веќе не знам колку имам. Сака некој да се мењаме?
Повеќе ги сакам црвените и црните, полесно се чуваат. Со белите имам проблем, бидејќи немам доволно простор, мала ми е визбата.
|
||
Veni Vidi Vici
|
||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
НАВИСТИНА СИТЕ ПИЈАТ ,НИКОЈ НЕ ЧУВА...АЈДЕ КОЛЕКЦИОНЕРИ ЈАВЕТЕ СЕ...!! |
||
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
има, и тоа во делот на Бохула.
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...КОЛКУ ГОДИНИ ТИ Е НАЈСТАРОТО ВИНО,И КОЕ....?
|
||
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sto ubavo bi mi doslo edno crveno vince....
|
||
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pred nekoj den ja i drugacka mi si naracavme pica i si jademe taka i na mene mi tekna da idam od gore od kaj na tatko mi vinata i da zemam edno za da si go ispieme ja i ona... go zemav ona so najiscepana etiketa, so logika deka nikoj nema da zabelezi zasto etiketata mu e takva... so 2 casi lom se napravivme so drugacka mi... a tatko mi posle, lom me napravi, zasto vinoto bilo od 85, koga ja sum se rodila, i si go cuval... on ima povece taka, vina... ama ne se mnogu... i se namaluvaat |
||
Read an cry!!!!!
|
||
kipovec
Нов член Регистриран: 25.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еј толку време помина и сеуште нема јунак кој има клекција со вино |
||
kipovec
Нов член Регистриран: 25.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kako odi rabotata uste meze ni fali
|
||
kipovec
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Znam ja za tvoite iskustva ,ne se ni sumnjam
|
||
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |