|
Кога ќе видите девојка како си ја чеша... |
Внеси реплика | страница 123 12> |
Автор | |||||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 07.Јануари.2010 во 23:56 |
||||
Abe slobodno cheshaj si ja. Nemaj gajle. Kade kje ti kjefne ischeshajsi ja. Ako ti se pravi i ortakluk so kntarot napraj si tamu kaj kje ti tekne. Nema i ne smee da ima diskriminacija.............Praj i kjef na dundata oti zjivotot i samata znaesh e kratok............atoa napraj go sladok............. nazdravje cheshanje................ ama ubavo e i mwraklisko......... |
|||||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||||
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ако не е лично искуство,тогаш се само празни муабети Неверувај на се шо ќе слушнеш
|
|||||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Se e od iskustvo- praksa, bilo lichna ili kazjana. No povekje od sigurno e toa koe go kazjav.........neznam na shto se dolzji taa kaj tebe? Ti manjka iskustvo ili e previshe pa kockicite od mozaikot ti poremetuvat nekoi raboti. Kako i da e, toa e shto e kazjano.......no sepak od nekoe iskustvo. |
|||||
|
|||||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
da vi kazham iskreno ovde gledam prava diskriminacija.......
mashkoto ne samo da slobodno ,,go ,,chesha...... nego toa e i normalno .....vi se molam..... ich gajle nema se drapa li se drapa .... pa ke ,,go,, prefrluva od levo kon desno........ a be chudo nevideno ......a toa bilo normalno... a zhenskoto ne smee da pomisli da ja dopre rakata dole .... a ne da se chesha..... |
|||||
Milaa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Знам
|
|||||
bodeti
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 606 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ti si golemo srce
|
|||||
Milaa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Кантар ко кантар Битно е да знаеш да го користиш |
|||||
bodeti
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
bodeti
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Na sto vi licam jas na voen zlostornikne vi blagodaram ne sum ljubitel na masni
|
|||||
Milaa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ова од лично искуство или напамет лупаш? |
|||||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Неможел иоли не смеел да се фати за друго, па затоа се фатил за кг. |
|||||
|
|||||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
pa i taa ima dunda
ako e 150kg hihiihh |
|||||
Milaa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Бодети е машкоЗатоа и ме чуди што се фаќа за кг у таков момент
|
|||||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
bodeti, .........и ти навистина мислиш дека цели пет минути си ја чешала? Јас друго би ти кажал, а можеби и си го мислел токму тоа што таа го работела пред тебе па поради тоа и не си приметил..........таа пред тебе додека сте разговарале се самозадоволувала..........или поедноставно свршувала............. Изменето од orlov - 07.Јануари.2010 во 21:04 |
|||||
|
|||||
Внеси реплика | страница 123 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |