![]() |
|
Што правевте пред.... |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 450> |
Автор | |
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 29.Јануари.2016 во 01:55 |
lepevme tapeti....i ko i obicno
ti kuti vrska nemas ne ti kuti vaka ke bide pola tapet se isposece i unisti ![]() |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ги финиширав последните честитики за 2016:)
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Прошетки од еден крај на друг на градов.
И секогаш сме видени:)))
|
|
|
|
![]() |
|
Малку вожња низ град.
Битно ги завршивме сите обврски
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Шеткав и пазарев:)
|
|
|
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Go prevrtev cel stan!!! Barav broj. Za eden broj site fioki gi prevrtev
![]() |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
си отспав едно саатче, ама како сум спиела ме боли рамото и надлактицата... да не се шинав од спиење ![]() |
|
![]() |
|
Доручкував:)
|
|
|
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Чекав ред во црква.
Се зачудив колку многу луѓе имаше
![]() |
|
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
поарно ич да не правев...а знаев дека од глава ќе ми се удри подоцна...знаев!
![]() |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Уживав на тераса во дождот,и универзумскиот огномет.
Се надевам само дека немало некои последици. |
|
![]() |
|
Se utepavme so prijatelkata. Vo park so kucheto nejzino. Cela raka mi e krvava, kako zverovi da me grebele
![]() |
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Начекавме ветре, па со ѕверот отидовме да провериме дали Вардар е се уште на старото место...
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Бев на трилече со најдобрата пријателка.
Изгледа старосватица ќе ме прават набрзо
![]() |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 450> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |