IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Pomlad ili postar partner
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Pomlad ili postar partner

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 18>
Автор
Порака Обратен редослед
speed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Март.2007
Статус: Офлајн
Поени: 803
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај speed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Pomlad ili postar partner
    Испратена: 20.Март.2007 во 23:00
Originally posted by sm-game sm-game напиша:

za partnerka se znae...glupo da se komentira....

a za partner....ce im preporacam na "forumdzikive" tuka...

pomlad za u krevet ...postar za u shoping....

milionce (eura mislam) u kes i vibrator dobro bi im doslo....

ete zasto sluzime......komu ne mu bese jasno .....LOLLOLLOL
dobar sovet
speed
Кон врв
sm-game Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 67
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sm-game Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2007 во 01:07
za partnerka se znae...glupo da se komentira....

a za partner....ce im preporacam na "forumdzikive" tuka...

pomlad za u krevet ...postar za u shoping....

milionce (eura mislam) u kes i vibrator dobro bi im doslo....

ete zasto sluzime......komu ne mu bese jasno .....LOLLOLLOL
Кон врв
speed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Март.2007
Поени: 803
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај speed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2007 во 16:40
koga e vo prasanje ljubovta velat deka i godinite ne se tolku bitni doblo sea ali da nese pretera,obicno mazite sakaat pomladi a zenite postari mazi barem najmnogu od vrskite se takvi,i jas sakam pomladi no eve mise sviga vo posledno vreme 33 godisna zena, a ja imam 20 god zenava e bombonce ne sum ocekuval deka nekogas ke mi se sluci ova ali nema veze neam niso so nea samo dobra prijatelka mie pa i da probam da napravam neso mislam deka ke dobijam teska korpa smetam deka sum kopij za nea.a i retko ima slucaevi zena da bide so tolku mlad maz, no semak ima tolku stari mazi so devojki na moja vozrast,barem jas taka mislam..EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed 
speed
Кон врв
nade Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Декември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 36
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nade Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2007 во 15:38
 a sto treba da ni svetne so tek na vreme! Ima nesto loso da si so postar maz, a?SmileSmile sega da ne se pretera vo razlika na godini ama...sepak jas sum zaLOL 

Изменето од nade - 09.Март.2007 во 15:39
Кон врв
Alisa 31 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 26.Февруари.2007
Поени: 12
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alisa 31 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2007 во 15:20
Мажите сакаат помлади партнерки, тоа сигурно. а женските различно, не можам да ги сватам поради тоа што сакаат постари мажи, некои пак со ептен постари од нив, ама нека, ке им светне со тек на време. Јас сум за генерациски блиску да бидат партнерите.
Alisa
Кон врв
virus Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 29
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај virus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2007 во 11:48
ne sakam postari LOL
Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2007 во 11:12
идеално 3-10 години помлада, или 18-25
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
l_dijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај l_dijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2007 во 10:57

IAKO LJUBOVTA NEZNAE ZA GRANICI I STAROST, SEPAK SMETAM, BAREM LICNO ZA MENE DEKA NIKOGAS NE BI MOZELA DA BIDAM SO NEKOJ POMLAD OD MENE NITU PAK SO NEKOJ DOSTA POSTAR. JA SAKAM NORMALNATA RAZLIKA VO GODINI, MAXIMUM DO 8 GODINI POSTAR OD MENE.
NO NE SE PRESUDNI GODINITE, NORMALNO NA PRVO MESTO E KARAKTEROT, A ZA NADVORESNIOT IZGLED, TOA E VEKE INDIVIDUALNO, STVAR NA VKUSWink
   DIJANA
Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2007 во 14:48
Vikaat, sekojas baraj pomlado masko, i onaka nikad ne sozrevaat LOL
nema vrska.. imav prilika da bidam so postari koi ne se pokazaa bas naj naj, za razlika od maliov sto go imam sea do mene.. i fantasticen e!
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
soldier Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Јануари.2006
Поени: 42
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soldier Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2007 во 18:03
godinite ne igraat glavna uloga vo ljubovta il sexot,samiot pogled ja stvara najbitnata rabota,podsvesno se zaljubuvame nesvesno.
Zivej go sekoj den kako da ti e posleden
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2007 во 13:11
Ma nema veze, vazno da me saka
Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2007 во 09:51
LOL
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2007 во 15:49
еее и коњести се у игра не ми се верува ама сепак го плени со нешто
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2007 во 15:25
За постар партнер сум, некако помладиве ми се зелени :))

Принцот Чарлс никако не сакаше младо кревко пиленце покрај него,никогаш не ми беше јасно што видел кај Камила. Но сигурно му се допаѓа тоа што е коњаста, а двајцата го сакаат јавањето, така да добро се јавала старкава
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 18>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.