|
Pomlad ili postar partner |
Внеси реплика | страница 123 18> |
Автор | |
speed
Сениор Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 20.Март.2007 во 23:00 |
|
|
speed
|
|
sm-game
Група Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 67 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za partnerka se znae...glupo da se komentira....
a za partner....ce im preporacam na "forumdzikive" tuka... pomlad za u krevet ...postar za u shoping.... milionce (eura mislam) u kes i vibrator dobro bi im doslo.... ete zasto sluzime......komu ne mu bese jasno ..... |
|
speed
Сениор Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga e vo prasanje ljubovta velat deka i godinite ne se tolku bitni doblo sea ali da nese pretera,obicno mazite sakaat pomladi a zenite postari mazi barem najmnogu od vrskite se takvi,i jas sakam pomladi no eve mise sviga vo posledno vreme 33 godisna zena, a ja imam 20 god zenava e bombonce ne sum ocekuval deka nekogas ke mi se sluci ova ali nema veze neam niso so nea samo dobra prijatelka mie pa i da probam da napravam neso mislam deka ke dobijam teska korpa smetam deka sum kopij za nea.a i retko ima slucaevi zena da bide so tolku mlad maz, no semak ima tolku stari mazi so devojki na moja vozrast,barem jas taka mislam..
|
|
speed
|
|
nade
Нов член Регистриран: 26.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a sto treba da ni svetne so tek na vreme! Ima nesto loso da si so postar maz, a? sega da ne se pretera vo razlika na godini ama...sepak jas sum za
Изменето од nade - 09.Март.2007 во 15:39 |
|
Alisa 31
Нов член Регистриран: 26.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мажите сакаат помлади партнерки, тоа сигурно. а женските различно, не можам да ги сватам поради тоа што сакаат постари мажи, некои пак со ептен постари од нив, ама нека, ке им светне со тек на време. Јас сум за генерациски блиску да бидат партнерите.
|
|
Alisa
|
|
virus
Нов член Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne sakam postari
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
идеално 3-10 години помлада, или 18-25
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
l_dijana
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IAKO LJUBOVTA NEZNAE ZA GRANICI I STAROST, SEPAK SMETAM, BAREM LICNO ZA MENE DEKA NIKOGAS NE BI MOZELA DA BIDAM SO NEKOJ POMLAD OD MENE NITU PAK SO NEKOJ DOSTA POSTAR. JA SAKAM NORMALNATA RAZLIKA VO GODINI, MAXIMUM DO 8 GODINI POSTAR OD MENE.
NO NE SE PRESUDNI GODINITE, NORMALNO NA PRVO MESTO E KARAKTEROT, A ZA NADVORESNIOT IZGLED, TOA E VEKE INDIVIDUALNO, STVAR NA VKUS
|
|
DIJANA
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vikaat, sekojas baraj pomlado masko, i onaka nikad ne sozrevaat
nema vrska.. imav prilika da bidam so postari koi ne se pokazaa bas naj naj, za razlika od maliov sto go imam sea do mene.. i fantasticen e!
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
soldier
Група Регистриран: 09.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
godinite ne igraat glavna uloga vo ljubovta il sexot,samiot pogled ja stvara najbitnata rabota,podsvesno se zaljubuvame nesvesno.
|
|
Zivej go sekoj den kako da ti e posleden
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma nema veze, vazno da me saka
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еее и коњести се у игра не ми се верува ама сепак го плени со нешто
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За постар партнер сум, некако помладиве ми се зелени :))
Принцот Чарлс никако не сакаше младо кревко пиленце покрај него,никогаш не ми беше јасно што видел кај Камила. Но сигурно му се допаѓа тоа што е коњаста, а двајцата го сакаат јавањето, така да добро се јавала старкава |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Внеси реплика | страница 123 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |